dilluns, 18 de juliol de 2016 23:27

Hollande i les preses de pèl

José Miguel Villarroya
José Miguel Villarroya

S'ha sabut que el president francès, François Hollande, es gasta al mes 9.895 euros en el seu perruquer, ja que considera que l'ha de tenir a plena disposició i anar ben pentinat sempre. Tenint en compte que està aprovant una reforma laboral per abaixar salaris i abaratir acomiadaments, el del perruquer més que un pentinat és una presa de pèl, en tota regla, als pobres i soferts francesos. A això es diu "égalité" (igualtat) i la resta és populisme.


És clar, que les preses de pèl no queden circumscrites el país gal, aquí a la nostra terra tenim clars exemples en les negociacions per a la formació de govern. Rajoy proclama que vol ser president, necessita suports, no els té i no ofereix res, i de nou amenaça de no tornar a presentar-se a la investidura, anem que ni el pentinat d'Hollande.


Rivera que es va passar tota la campanya vetant a Rajoy, ara es despenja amb una abstenció responsable i patriòtica, que pispa pispant s'acabarà convertint en un sí, alhora, prenent el pèl a propis i estranys.


El PSOE es manté en un no rotund a Rajoy i al PP, fins i tot a abstenir-se, la qual cosa és correcte, no es pot donar suport a un partit al qual li creixen casos de corrupció com bolets, que ha mentit pel que fa al dèficit, que va mentir sobre impostos en la campanya, i que prepara una nova bateria de retallades. Però, el problema està en què s'anuncia un no a terceres eleccions. Bé, doncs vista l'aritmètica, o s'està treballant per a un govern alternatiu, o bé per una abstenció total del grup o d'alguns diputats, la qual cosa seria una gran presa de pèl a tots.


Veient que la cosa va de pèls i pentinats, seria bo que tots fóssim al perruquer i que ens ho talla abans que ens ho prenguin, o bé haguem de dir: i jo amb aquests pèls. L'Elisi i la Moncloa bé valen un bon pentinat.




Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

Més opinió
Opinadors
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1