dilluns, 18 de juliol de 2016 23:32

Neix una cria de lleó al Zoo de Barcelona

|

Una cria de lleó ha nascut al Zoo de Barcelona, fill de la lleona Run Run i de l'únic mascle adult del grup, Lutencio, també nascut a la capital catalana.


En un comunicat aquest dijous, el zoològic ha detallat que el lleó va néixer al març i que es troba en perfecte estat de salut, de manera que els visitants ja li podran veure a les seves instal·lacions.


La presentació de la nova cria a la família de lleons s'està produint de manera gradual i amb molta cura, i durant el procés de reagrupament, l'Run Run i la cria sortiran alternativament a la instal·lació exterior amb la resta del grup.




La família d'aquesta espècie al Zoo de Barcelona està integrada per un mascle i tres femelles, i l'entitat preveu finalitzar aquest any una nova instal·lació de lleons, integrada en el nou complex Sabana del Sahel, que permetrà una major activitat al grup i millorarà el seu benestar.


El nou espai comptarà amb un llac i un fossat sec, i tindrà una superfície exterior de 1.240 metres quadrats, als quals s'han de sumar 373 metres quadrats de dormitoris i 56 d'un pati de reserva independent.



Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1