dilluns, 18 de juliol de 2016 23:22

Investiguen Adriano Correia per frau fiscal

|

Adriano



La Fiscalia de la ciutat comtal ha denunciat el defensa del FC Barcelona Adriano Correia per defraudar més de 646.000 euros a l'Agència Tributària, han informat a Europa Press fonts judicials. Un jutjat de la capital catalana ha acceptat l'acusació i ha obert una investigació al jugador culer.


Segons les mateixes fonts, la titular del Jutjat d'Instrucció 9 de Barcelona, Silvia López Mejía, té previst citar el futbolista perquè declari com investigat al setembre, tot i que la data encara està per concretar.


La denúncia del fiscal de delictes econòmics Ricardo Sanz-Gadea acusa el jugador de no haver tributat a Hisenda en els anys 2011 i 2012 pels guanys que van produir la cessió dels seus drets d'imatge, i que hauria d'haver computat en les seves declaracions d'IRPF .


No obstant això, en cap dels dos exercicis va declarar cap ingrés de l'explotació dels seus drets d'imatge, el que, segons la Inspecció d'Hisenda, va suposar defraudar 189.419 euros el primer any i 456.666 el segon.


El 'modus operandi'


El presumpte frau el va cometre amb un doble mecanisme: ocultar els ingressos derivats d'un contracte amb la marca esportiva Nike i després, presumptament, va simular la cessió dels seus drets d'imatge a una societat purament instrumental.


Es dóna la coincidència que la recent condemna per frau fiscal del seu company d'equip Leo Messi   --21 Mesos de presó i una multa-- es va deure precisament a haver ocultat també els ingressos derivats d'explotar els seus drets d'imatge.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1