dilluns, 18 de juliol de 2016 23:14

El SAP denuncia les "indignes condicions" dels mossos que protegeixen Puigdemont

|

Puigdemont juny


El Sindicat Autònom de Policies (SAP) ha lamentat les "indignes condicions" laborals en què assegura que treballen els agents dels Mossos d'Esquadra que s'encarreguen de la seguretat i protecció del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.


"No és de rebut que els policies que realitzen aquest servei no disposin ni tan sols d'una dependència on poder realitzar les seves necessitats més bàsiques", ni tampoc tinguin un espai habilitat per a la seva protecció en unes condicions mínimes per a la seva pròpia seguretat, ha lamentat el sindicat en un comunicat aquest dilluns.


El sindicat ha assegurat que malgrat prometre-que es buscaria una solució, "avui en dia els agents segueixen patint les llastimoses i tercermundistes condicions d'aquest dispositiu".


Consideren que les condicions d'aquests agents no es poden sostenir durant més temps i diuen que a l'hivern van haver de fer "malabarismes" per poder instal·lar una estufa, i que ara a l'estiu la calor fa que la situació sigui fins i tot més dramàtica.


Per això exigeixen una resposta immediata i que les obres que s'havien d'haver fet s'iniciïn de forma immediata: "Si no és així, no descartem iniciar actes reivindicatius de major intensitat", han amenaçat.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1