dimecres, 17 de agost de 2016 09:00

Rabell diu sentir-se "més aviat rebutjat" per la manifestació de la Diada

|


Rabell


El president de SíQueEsPot al Parlament, Lluís Rabell, ha assegurat que se sent "més aviat rebutjat" per la convocatòria de l'ANC per manifestar-se durant la Diada de Catalunya de l'11 de setembre.


En una entrevista aquest dimarts a Catalunya Ràdio, ha assenyalat que la concentració no és una crida a la unió: "No és un plantejament unitari per avançar en els drets democràtics de Catalunya, sinó per a sostenir una determinada opció política".


En aquest sentit, ha reclamat a l'ANC que treballi per ampliar la base social del sobiranisme i no sigui excloent: "A vegades tenim l'enemic a casa nostra", ha apuntat.


Rabell ha considerat que les vies unilaterals "deixen de banda a banda de la societat", pel que ha cridat a treballar per aconseguir un referèndum.


En aquest sentit, ha reclamat reactivar el Pacte Nacional pel Dret de Decidir, "redefinir i buscar complicitats amb diverses forces" polítiques.


Preguntat per si el seu partit està disposat a donar suport a la qüestió de confiança a la qual se sotmetrà el president català, Carles Puigdemont, ha dit que sempre estan "oberts" però qui no ho està és el Govern.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Altresnoticies
Ultimesnoticies
Noticiesmesllegides
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1