dimecres, 17 de agost de 2016 09:18

Rajoy, els seus ministres i la cúpula de Gènova, a la Diputació Permanent del Congrés

|

Congreso2 gener 1


El PP ha inclòs als seus nou diputats del Govern i la cúpula de Gènova   en la relació de membres de la Diputació Permanent del Congrés, on hi haurà els únics parlamentaris que seguiran com a diputats i aforats si es dissolen les Cambres per una nova repetició d'eleccions.


El Congrés constituirà aquest dijous la Diputació Permanent, l'òrgan que substitueix el ple en els períodes no ordinaris de sessions i que, per tant, ha d'estar actiu aquest mes d'agost.


Els grups parlamentaris van acordar que, en aquesta XII Legislatura, la Diputació Permanent tindrà 64 membres més la presidenta del Congrés, Ana Pastor, que ho és de la Diputació en raó del seu càrrec.


Són més integrants que els de la passada legislatura, que malgrat comptar amb un grup més (Convergència), tenia una Diputació de 60 diputats més el president, llavors Patxi López.


GAIREBÉ 50 DIPUTATS


Al PP, que li corresponen 24 seients més l'escó d'Ana Pastor, ha comunicat ja la relació de membres titulars i suplents (en total, gairebé 50 persones). Es tracta d'una llista 'jerarquitzada' que, entre els 24 titulars, recull els membres del Govern i de la cúpula del PP que són alhora diputats, així com a la direcció del Grup Popular.


Encapçala la llista el president Mariano Rajoy, i amb ell hi ha la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría i altres set diputats que són també ministres: Fátima Báñez, Rafael Catalá, Jorge Fernández Díaz, José Manuel García Margallo, Isabel García Tejerina, Íñigo Méndez de Vigo i Cristóbal Montoro.


Es manté també en la llista Alfonso Alonso, que ha deixat el Govern per presentar-se a les eleccions basques però que, de moment, segueix com a diputat. En canvi ja no apareix Ana Pastor, que té plaça fixa com a presidenta de la Cambra, ni els ministres Luis de Guindos i Pedro Morenés, que no són diputats.


També hi figuren els secretareios d'Estat Jorge Moragas (director de Gabinet de Rajoy) i José Luis Ayllón (Relacions amb les Corts), així com els dirigents del partit María Dolores de Cospedal, Pablo Casado, Fernando Martínez Maillo i Juan Carlos Vera ( 'nombre dos de Cristina Cifuentes a la gestora del PP de Madrid).


I LA DIRECCIÓ DEL GRUP POPULAR


Així mateix, el PP ha inclòs als principals membres de la direcció del Grup Popular --Rafael Hernando (portaveu), José Antonio Bermúdez de Castro (secretari general) i els adjunts Carlos Floriano, Matilde Asián, Marta González i Celia Villalobos-- ja els membres de la Mesa Rosa Romero i Alicia Sánchez Camacho.


Entre els 24 suplents, que poden assistir a la Diputació Permanent en substitució dels titulars, figuren l'expresident del Congrés Jesús Posada, a secretaris executius del PP com José Ignacio Echániz i Juan José Matarí, a altres portaveus adjunts del Grup Popular com Carlos Rojas , Rafael Merino i Rubén Moreno, ia bona part dels que han vingut exercint de portaveus d'àrea del PP a la Cambra.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Altresnoticies
Ultimesnoticies
Noticiesmesllegides
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1