divendres, 19 de agost de 2016 16:33

Beitia, sobre els JJOO: "És l'última oportunitat per aconseguir medalla"

|


Altura


La saltadora i capitana de la delegació espanyola d'atletisme espanyol, Ruth Beitia, ha assegurat que els Jocs Olímpics de Rio són "l'última oportunitat per aconseguir una medalla olímpica" als seus 37 anys.


"L'objectiu és medalla. Evidentment, és l'únic somni que em falta per complir en aquest esport i amb 37 anys, és l'última oportunitat per aconseguir-ho. Però per arribar a la final, primer cal classificar-se entre les vuit primeres per poder lluitar per les medalles ", ha declarat Beitia a Europa Press.


Beitia, que s'estrena aquest dijous a Rio, va destacar que està fent "una temporada fantàstica" en un any on el "gran objectiu" és la medalla olímpica.


"La veritat és que l'or de l'Europeu la vaig aconseguir amb alegria continguda, ja que no he pogut celebrar-ho. Era un pas intermedi de cara als Jocs, que és el gran objectiu. És un aval important de cara a competir en uns Jocs Olímpics , amb ganes, amb il·lusió i un equilibri cos-ment increïble ", ha afegit.


D'altra banda, la saltadora càntabra, quarta en els Jocs de Londres, va assenyalar que totes les atletes són "grans rivals". "En el dia 'D' i en l'hora 'H' cada quatre anys són les que hem d'estar i un valor que he après en aquest esport és el respecte per totes les rivals. Estem totes com a molt juntes, des 1'97 a 2,01. Hi ha un munt de saltadores i aquestes són les favorites per lluitar per les medalles ", ha confessat.


L'experimentada Beitia, que va aconseguir proclamar-se per tercera vegada consecutiva campiona d'Europa a Amsterdam el passat mes de juliol, ha subratllat que serà una "competició dura", on haurà de lluitar "amb molta honestedat" i va a "saltar a 'top' "per poder aconseguir una medalla.


Beitia, com capitana de l'equip juntament amb Jesús Ángel García Bragado, ha manifestat que se sent "molt orgullosa". "L'atletisme està donant un salt gran i no cal oblidar que l'atletisme és una cosa mundial. Aquí estarem 200 i escaig països i és molt difícil aconseguir medalla. Jo com capitana, els veig molt competitius i donarem el cent per cent ", ha indicat.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Altresnoticies
Ultimesnoticies
Noticiesmesllegides
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1