divendres, 19 de agost de 2016 16:34

La CUP i Puigdemont abordaran la qüestió de confiança l'última setmana d'agost

|

Cuppuig


La diputada de la CUP al Parlament Anna Gabriel ha explicat que el seu partit es reunirà amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l'última setmana d'agost per abordar la qüestió de confiança a la qual se sotmetrà el 28 de setembre.


En una entrevista aquest dijous al canal 3/24, Gabriel ha dit que la voluntat de la seva formació és que la qüestió es superi per donar continuïtat a la legislatura: "No hi ha motius per reprovar ni per acabar aquesta legislatura i abocar-nos a una altra convocatòria d'eleccions ".


Ha assegurat que en la trobada compartiran amb Puigdemont la idoneïtat de celebrar un referèndum sobre la independència, una mesura "que s'hauria de debatre amb agents polítics i socials".


Preguntada per si per la CUP seria suficient comprometre a abordar un referèndum, ha dit que el compromís és important, però en algun moment s'ha de materialitzar: "Tot el que sigui concretar, serà positiu".


PRESSUPOSTOS, A PART


Sobre els comptes de la Generalitat per 2017, ha mostrat la predisposició de la CUP a "fer possibles uns pressupostos harmònics amb la voluntat d'exercir el dret a l'autodeterminació", encara que ha advertit que són dos tràmits diferents.


"Estem disposats a parlar de tot, però no voldríem baixar el llistó del que significa un debat vinculat a una qüestió de confiança", ha argumentat.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Altresnoticies
Ultimesnoticies
Noticiesmesllegides
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1