divendres, 19 de agost de 2016 16:10

Carolina Marín lluitarà per l'or olímpic

|

Marin 1


La jugadora espanyola de bàdminton Carolina Marín ha vençut en semifinals a la xinesa Li Xuerui en dos sets (21-14 i 21-16), i lluitarà aquest divendres a la medalla d'or en la final dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, assegurant-se la medalla sigui quin sigui el color.


Després de guanyar en quarts de final amb solvència a la sud-coreana Ji Hyung Sung, Marín -número u del món- es va imposar aquest dijous a una rival molt complicada que li ha posat les coses difícils en el segon set.


Els precedents afavorien la jugadora xinesa, que havia vençut tres vegades a l'espanyola i només va ser derrotada en dues ocasions. No obstant això, la valenta de Huelva es va mostrar molt segura dominant la xarxa i portant la iniciativa en moltes facetes del partit.


Li, campiona olímpica a Londres i actual número tres del món, va estar impacient durant el primer set i no va espavilar fins al segon quan -amb cops durs i tensos- va poder posar-se amb avantatge en el marcador per primer cop en la trobada.


No obstant això, els 'drops' i el joc cap a la zona dreta de l'asiàtica per part de la de Huelva es van fer notar i amb el 15-15, el partit va canviar. Marín va tornar a agafar les regnes de les semifinals fins a arribar a posar-se 18 -16, no cedint a l'estil de joc de l'asiàtica que intentava sempre un joc tens i dur, el qual no beneficiava a la campiona mundial.


Així mateix, després d'un punt dur la jugadora xinesa va recolzar malament el seu genoll esquerre durant un salt -ja va tenir dues lesions de certa gravetat en aquesta mateixa genoll- i va haver de ser assistida pels metges de l'equip asiàtic. El partit va continuar però Li ja no va posar cap obstacle perquè la jugadora espanyola aconseguís el pas a la final.


Ara, la jugadora andalusa espera rival a la final, que se celebra aquest divendres (15.25 hores), acudint a la cita sense perdre un sol set en cap dels quatre partits que ha disputat. El seu rival sortirà de la trobada entre la japonesa Nozomi Okuhara i la hindú Sindhu Pusarla.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Altresnoticies
Ultimesnoticies
Noticiesmesllegides
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1