divendres, 26 de agost de 2016 05:23

El PP, "moderadament optimista" per tancar un acord amb C's, carrega contra el PSOE

|


Ppcs7

(Foto: Andrea Levy, Fernando Martínez-Maíllo y Fátima Báñez abans de començar una nova reunió amb Ciutadans al Congrés // Twitter @PPopular)


El vicesecretari d'Organització del PP, Fernando Martínez-Maíllo, s'ha mostrat aquest dijous "moderadament optimista" davant la possibilitat de tancar "en les pròximes hores o dies" un acord d'investidura amb Ciutadans i ha criticat que el PSOE estigui en canvi ocupat pensant en terceres eleccions.


En declaracions als mitjans de comunicació en la Carrera de San Jerónimo, ha emmarcat en l'habitual "estira i arronsa" d'una negociació la preocupació manifestada ahir a la nit per Ciutadans davant la falta de concreció econòmica per a algunes polítiques socials i l'absència de voluntat que perceben en els 'populars' per emprendre reformes institucionals de calat.


Encara que el PP presentarà aquest dijous a Ciutadans un seguit de propostes als plantejaments de Ciutadans, Martínez-Maíllo ha avisat que no poden "tirar la casa per la finestra" i obviar els compromisos d'estabilitat pressupostària que Espanya té amb Brussel·les.


El dirigent popular ha criticat la determinació del PSOE de votar 'no' a la investidura de Mariano Rajoy i que, en lloc de treballar per facilitar la formació d'un Govern a Espanya, "estigui pensant en les terceres eleccions".


En la seva opinió, és "incoherent" que els socialistes plantegen en aquests moments una proposta de reforma de la Llei Electoral per reduir a la meitat la campanya de manera que les terceres eleccions, si es convoquen, no caiguin el 25 de desembre.


En una línia similar s'ha expressat la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, que li ha demanat a Sánchez que "pensi en els espanyols" perquè les terceres eleccions s'eviten "amb sentit comú i sentit d'Estat".

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Altresnoticies
Ultimesnoticies
Noticiesmesllegides
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1