divendres, 26 de agost de 2016 05:15

Cillessen ja és blaugrana per 13 milions

|

Bara10 1


El AFC Ajax i el FC Barcelona han arribat aquest dijous a un acord per 13 milions d'euros més altres 2 en variables que vincula el porter Jasper Cillessen amb el club blaugrana per a les pròximes 5 temporades, i es converteix així en el substitut del xilè Claudio Bravo, que està a punt d'oficialitzar la seva sortida al Manchester City de Pep Guardiola.


El FC Barcelona ha revelat que l'operació s'ha tancat en 13 milions d'euros fixos més 2 milions en variables esportives. La clàusula de rescissió de Cillessen, que signarà per a les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny de 2021, serà de 60 milions d'euros.


Cillessen ja és a Barcelona, ja que ha arribada de matinada per passar aquesta dijous el reconeixement mèdic previ a la signatura del contracte. La seva presentació oficial serà aquest divendres, amb un acte privat de benvingut per part del president, Josep Maria Bartomeu, a la Llotja del Camp Nou, una sessió de fotos i la conferència de premsa posterior.


Als seus 27 anys, el porter arriba al conjunt català després d'estar les últimes cinc campanyes a l'Ajax d'Amsterdam. Ha estat allà, al mític club holandès, on ha destacat com a porter, aconseguint tres títols de lliga i cridant l'atenció de la selecció nacional, amb la qual va debutar a l'estiu de 2013 i va ser titular al Mundial del Brasil aconseguint el tercer lloc .


Estarà a les ordres de Luis Enrique i arriba per suplir la baixa de Claudio Bravo, que posarà rumb al Manchester City. Sobre el paper, Cillessen recala a Barcelona per ser el porter de la Copa del Rei, mentre que Ter Stegen tindria el premi que ha buscat tan ansiadamente, jugar la Lliga i la 'Champions'.


D'aquesta manera, es tancaria el debat de la titularitat a la porteria que hi ha hagut aquestes dues últimes campanyes i que s'ha trencat durant aquest últim període estiuenc. Tots dos porters volien jugar-ho tot i el club sembla haver pres la decisió de que el protagonista sigui el jove porter alemany amb Cillessen com a relleu i Jordi Masip com a tercer porter.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Altresnoticies
Ultimesnoticies
Noticiesmesllegides
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1