La família del jove mort de peritonitis estudia denunciar l'Hospital d'Igualada

Gabriel Pérez va anar tres cops a urgències i va tenir tres diagnòstics diferenta

Mor el jove futbolista Gabriel Pérez Escalante, nou fitxatge de l'UE Avià

| 27/08/2016 a les 16:44h
Arxivat a: Societat, Hospital Igualada, Esports, Gabriel Pérez, UE Avià, futbol, Gabriel Perez, Igualada, Berguedà
La família del futbolista igualadí Gabriel Pérez, que va morir dilluns d'una peritonitis provocada pel perforament de l'apèndix, està estudiant si denuncia l'Hospital d'Igualada per negligència mèdica, segons informa Regió 7. El fet és que Pérez, de 25 anys, va anar tres vegades, dimarts, dimecres i dijous, a urgències abans que li diagnostiquessin l'apendicitis. En les dues primeres visites els metges li van dir que es tractava d'una gastroenteritis. Els familiars que també es queixen que l'hospital encara no ha contactat amb ells, troben "incomprensible" que els doctors no trobessin abans el què li passava.

Un cop diagnosticat el van portar a la sala d'operacions però la situació ja era molt greu, ja que l'apèndix havia rebentat i tenia una infecció que es va derivar en una peritonitis. La situació de Gabriel va anar a pitjor i el diumenge se'l va portar al Clínic de Barcelona, però ja era tard.

L'ambulància no hi va voler anar

La família també es queixa que després que el diagnostiquessin malament dos cops, el dijous quan van decidir tornar a l'hospital, l'ambulància es va negar a buscar-lo perquè era només una "gastroenteritis". Va haver de ser el germà de Gabriel el que el va portar a urgències, on  a la tercera van veure que era una apendicitis. Per tot això volen denunciar, esperen que ningú torni a passar pel què han passat ells.

També us pot interessar

 

COMENTARIS

Sap molt greu que passin aquestes cosas en ple XXI (Una apendicectomia no te cap secret)
Anònim, 27/08/2016 a les 17:52
+11
-0
Avancem molt en algúns aspectes pero en altres estem a la cua, malauradament he de visitar massa sovint aquets centres i he pogut constatar desde la màxima profesionalitat a la pitjor barrueria d'un personal que te a les sevas mans la nostre seguratat, es queixen dels sous, pero, per desgracia a molts encara els pagan massa.
sense paraules
lolo, 27/08/2016 a les 18:25
+4
-1
Fa anys tenia una senyora a urgencies al meu costat sentada la mar de tranquil.la. Vaig entrar a que em fessim una radiografia i una "doctora" sembla que de un pais extanger (no vol dir res definitiu pero les coses se han de dir de una santa vegada) es va espantar, va mostrar una radiografia de la senyora a un col.lega i li va dir : aquesta senyora se ofega, te una cosa molt gran embussada al coll. Vaig poger mirar i era com una aranya. El metge que si sabia va dir: no veu que es tracta de LA PINZA del cabell que va per darrera de la gola. Això és patètic, aquest personal és el que es queden perque com son inutils aceppten qualsevol cosa. CAL un pensament ja de que fem amb el nostre sistema de salut, en tot els sentits:finançament (deficit fiscal), sous, fotre a fora els inutils, racionalització, etc. Sense complexos.
La familia esta "estudiant" denunciar a la sanitat "millor del món"??
Anònim, 28/08/2016 a les 01:10
+0
-0
Això ja hauria d'haver-ho fet el Sindic de Greuges i la pròpia Administració de Salut catalana JA!!!!
urgencies
Anònim, 28/08/2016 a les 11:18
+0
-0
Jo vaig anar de urgències procedent del cap amb pronòstic fet i probes fetes, amb ambulancia i via posada al braç, posible pendix, i quant amb van operar 12 hores després de haver arrivat s'habia perforat però ells no ho habian vist en la eco, per què amb van operar sense presas i es van trobar la sorpresa que quasi amb costa la vida. Ves tingut que denunciar, però et trobas tan fotuda que no tens ganes de res.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Mariano Rajoy, amb els membres negociadors de Ciutadans | Flickr PP
01/01/1970
El líder del PP alerta que és necessària la creació d'un nou executiu per complir amb els deures que s'imposen des d'Europa | Anuncia un pacte per la unitat d'Espanya que bloquegi "els referèndums d'aquells que la volen liquidar"
Albert Rivera, a la roda de premsa posterior a la signatura del pacte per a la investidura | Ciutadans
01/01/1970
El líder de C's considera que el pacte contra la corrupció és un dels èxits de l'acord amb el PP | Mostra la sintonia per implementar el trilingüisme a les escoles catalanes
Rafael Hernando i Juan Carlos Girauta, just després de signar l'acord | Flickr PP
01/01/1970
Els portaveus de les dues formacions segellen el pacte després d'una reunió dels equips negociadors amb Mariano Rajoy i Albert Rivera

Què fan ara a la TV?