dijous, 22 de setembre de 2016 12:07

La Fundació ONCE lloa l'esforç dels paralímpics amb una recepció a Madrid

|


Espaa3


La Fundació ONCE rebrà aquest dimecres a la delegació espanyola que ha participat en els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro 2016, més d'un centenar d'esportistes que ha tingut un total de 31 medalles i ha acabat en el lloc onzè.


La recepció està prevista a partir de les 19.30 hores a la seu de l'entitat a Madrid ja que els esportistes fa tot just uns minuts que han aterrat a Espanya directes des de Brasil.



El vicepresident executiu de Fundació ONCE, Alberto Durán, ha remarcat que "l'esforç i resultats obtinguts pels esportistes espanyols al llarg d'aquests dies de competició, mostren el treball i sacrifici realitzat des que finalitzessin els Jocs de Londres".


A més, ha valorat que "els Jocs Paralímpics constitueixen un moment magnífic perquè tota la societat s'aproximi i recapaciti sobre les dificultats d'inclusió social que encara pateixen les persones amb discapacitat, en tots els llocs del món".


31 MEDALLES


L'equip paralímpics espanyol ha conclòs el seu participació en els Jocs de Rio 2016 amb 31 medalles (9 ors, 14 plates i 8 bronzes) en sis esports: atletisme, bàsquet en cadira de rodes, ciclisme, natació, tennis de taula i triatló.


Amb aquest resultat, Espanya millora la seva actuació amb una medalla d'or més respecte als Jocs Paralímpics de Londres 2012, en què va acabar dissetè en el medaller (8 ors, 18 plates i 16 bronzes).


De les 31 medalles espanyoles obtingudes a Rio, 15 han estat en proves masculines (cinc ors, set plates i tres bronzes), 15 en competicions femenines (quatre ors, set plates i 4 bronzes) i una en categoria mixta (de bronze).


L'equip que ha representat a Espanya a Rio de Janeiro en la XV edició dels Jocs Paralímpics ha estat compost per un total de 201 persones, 127 d'elles esportistes (111 amb discapacitat més 16 de suport) i la resta entrenadors, tècnics, personal metge i d'organització.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1