dijous, 22 de setembre de 2016 11:59

Rabell reconeix la "crisi" dins de SíQueEsPot

|


Rabell 1


"És una cosa que resoldrem entre nosaltres, com sempre els hem resolt, discutint, organitzant-nos i posant-nos a treballar". Són les paraules del líder d'SíQueEsPot, Lluís Rabell, qui aquest dimecres ha admès que el seu grup parlamentari està en crisi, tal com ha vingut informat CatalunyaPress. Això sí, Rabell s'ha mostrat convençut que no es trencarà.


En declaracions als periodistes després de haver-se reunit amb el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, per abordar els Pressupostos de 2017, Rabell considera que un dels focus del problema en SíQueEsPot és que Podem ha "tensat la corda", encara que ho assumeix i fins ho ha considerat normal.


Un dels problemes del grup és que Podem exigeix reajustar els papers dels membres del grup parlamentari i Rabell ho veu bé, però afirma que el diputat Joan Coscubiela ha de seguir defensat la posició del partit en el debat dels pressupostos.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1