dimarts, 15 de novembre de 2016 12:22

Albiol manifesta el seu rotund desacord amb les primàries al PP

|

Albiol 3


Xavier García Albiol, el coordinador del PP Català, es declara contrari a que el seu partit celebri primàries per elegir els seus càrrecs directius. Segons declara, "està demostrat" que aquests processos són "una presa de pèl" i ressalta que "aquesta fórmula de les primàries no li convenç".


A la sortida de la Junta Directiva Nacional del PP, el coordinador ha defensat la necessitat que el partit incorpori nous elements de participació perquè aquesta sigui "més àmplia" i creu que el Congrés de febrer pot ser una bona oportunitat per debatre-ho.


El popular també ha insistit que no creu que siguin la millor opció ja que, segons ell, habitualment s'organitzen "perquè guanyin els que estava previst que guanyessin" com, segons ha destacat, ha passat al PSOE .


En aquesta mateixa línia, el portaveu parlamentari dels populars, Rafael Hernando, ha afegit que el sistema d'elecció interna del PP és "molt obert" i "molt democràtic". Destaca que el seu partit funciona bé i no té els problemes de dimensió i de futur que tenen altres partits a Espanya, incitant els seus a tractar de no "copiar" a les noves formacions polítiques, en referència velada a Podem i Ciutadans.


Per part d'altres dirigents de la formació han preferit no manifestar-se i declarar que la decisió li correspon als comissaris al Congrés, previst per als propers 10, 11 i 12 de febrer.


En tot cas, l'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz ha defensat que cada partit té una manera de autorganizarse i que la del PP és "tan democràtica" com la de qualsevol altre partit.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1