dijous, 15 de desembre de 2016 11:10

El SUP convoca mobilitzacions en defensa dels drets dels policies

|

Sup


CatalunyaPress.- El Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha convocat per a aquest dimecres concentracions a tot el territori espanyol en defensa dels drets dels policies nacionals, que consideren que des de l'Administració es "desatenen sistemàticament".


A Barcelona, la concentració ha tingut lloc davant de la Prefectura Superior de Policia a la Via Laietena. Sota el lema 'Sense mitjans materials i sense drets laborals, inseguretat ciutadana', els policies critiquen les "incomptables incidències i la dificultat de sostenir l'actual torn implantat" així com l'exercici de "entossudiment" per part de la Direcció General de Policia, que es nega a convocar la Taula de Seguiment de la Jornada Laboral.


Amb les mobilitzacions, segons ha informat SUP en un comunicat, volen forçar que es convoqui i es celebri un ple extraordinari del consell de policia per a intervenir i resoldre el conflicte col·lectiu.


En ell voldran que s'aborden qüestions com la convocatòria d'una taula de la jornada laboral que abordi les incidències i irregularitats hagudes des de la implantació de les noves jornades laborals; la definició i desenvolupament de la jornada laboral a les unitats especials així com la modificació de les condicions de la jornada laboral.


EVIDENTS DEFICIÈNCIES EN LA NORMATIVA ACTUAL


En el mateix comunicat, el sindicat SUP defensa que ja s'han "posat en evidència les deficiències de la nova normativa de jornada laboral" i que s'han aguditzat "els problemes que genera la mala planificació de la taxa de reposició".


Per això demanen al Ministeri d'Interior que es reuneixi per fixar un punt de trobada i posar fi a la "caòtica situació" que s'està produint en els serveis que presta la Policia Nacional.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

Altresnoticies
Ultimesnoticies
Noticiesmesllegides
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1