dilluns, 16 de gener de 2017

Prostitutes del Raval denuncien amenaces i violència contra elles

|

Putas

(Foto: Captura de pantalla d'un video de Twitter del periodista de El País Alfonso Congostrina)


Les prostitutes del barri del Raval, a Barcelona, es van manifestar aquest dilluns al matí en contra del creixement d'amenaces i violència que estan patint. "Una companya va ser agredida per un individu que la va amenaçar amb un ganivet, un altre amb una xeringa va voler clavar-la a una prostituta embarassada, no podem seguir aix", va denunciar Janet del col·lectiu Putes Indignades.


La concentració va tindre lloc a les dotze del migdia davant el número 25 del carrer d'en Robador, un local que ara està tapiat però on abans treballaven moltes d'elles. Diveros manifestants van mostrar-hi el seu suport mostrant pancartes sol·licitant que es posi punt final a la violència contra les prostitutes. 


De fet, entre els concentrats estaven els regidors de la CUP, Maria José Lecha i Josep Garganté juntament amb la consellera a Ciutat Vella de BComú, Llum Ventura.


AGRESSIONS


El 8 d’agost passat un home de 25 anys i veí de Vilanova i la Geltrú va agredir i va amenaçar una de les prostitutes. Però aquest no ha estat l’únic incident, ja que dijous va tenir lloc una nova agressió. Un home va mostrar una xeringa usada al carrer i va intentar agredir una jove embarassada que es prostituïa.

Després d'aquestes agressions el col·lectiu Putes Indignades ha mantingut diverses reunions amb la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin i membres de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana. 

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH