dilluns, 16 de gener de 2017

El Banc Sabadell li fa un nyap de 255 milions d'euros a la família Lara

|

Familialara


L'auditora Pricewaterhouse ha obligat els propietaris de Planeta, la família Lara a admetre en el seu compte d'explotació les pèrdues de 255 milions per la seva inversió en el Banc de Sabadell.


A causa de l'ensorrament de la cotització del Banc Sabadell que ara cotitzen tot just per sobre de l'euro, tots i cada un dels que han invertit en aquesta entitat s'han vist obligats a passar a pèrdues seva inversió. L'última a admetre la fallida ha estat la família Lara, màxima accionista del Grup Atresmedia i del Grup Planeta.


Els amos de Planeta Corporación acaben de publicar els comptes de Jaipur Investment, la societat patrimonial a través de la qual van comprar el 6% d'accions del Banc de Sabadell. Si fins a 2014, amb la col·laboració de Deloitte, els Lara asseguraven que no tenien obligació de provisionar la pèrdua per considerar que el valor recuperable era molt superior al que deia el preu en la borsa, ara, en canviar l'auditor per Pricewaterhouse per la nova llei financera, han hagut d'admetre el trencat de 255 milions d'euros.


Jaipur Investment va perdre el 2015, l'exercici del qual han anunciat el seu balanç, 264.500.000 d'euros. El motiu és el reconeixement d'un forat a la inversió al Sabadell de 255 milions d'euros, cosa que els ha portat a admetre un patrimoni negatiu de 180 milions d'euros. Una situació d'insolvència de la qual només pot sortir amb préstecs del grup d'empreses des del qual els Lara fan les seves apostes financeres. 

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH