dimecres, 15 de març de 2017

Un nen de primària reparteix més de 10.000 euros entre els seus companys de col·legi

|

diners juliol


Un nen de Caldes de Montbui ha donat tot un exemple de solidaritat i companyonia en el seu col·legi. El petit, cursanso ara Educació Primària, va trobar una gran suma de diners a casa i va decidir agafar-lo per portar-lo al col·legi i repartir-lo entre els seus companys.


Segons ha informat el programa d'Onda Cero dirigit per Julio Otero, 'Julia en la Onda', els pares del nen no saben com trobar aquests diners -més de 10.000 euros en bitllets de 100 -, estalvis de la seva àvia i que anaven a ser invertits en la compra d'un dispositiu sanitari per a la dona.


Els pares, quan es van adonar que els diners havia desaparegut, es van posar en contacte amb el centre i la resta de pares per intentar r ecuperar la 'donació' que havia fet el seu fill. Segons fonts del col·legi, el nen va repartir els diners al pati i els docents es van adonar al menjador en veure a alguns alumnes amb bitllets de 100 euros a les mans.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH