dimecres, 15 de març de 2017

El Govern central està disposat a garantir l'ocupació de l'estiba

|

Contenedorepuertoestibadores 1


El Govern està disposat a garantir l'ocupació de l'estiba mitjançant el trasllat a un "instrument normatiu" de l'eventual acord al que arribin en matèria laboral els sindicats d'estibadors i la patronal Anesco en la negociació que tenen oberta sobre la reforma del sector.


Així ho ha indicat el titular de Foment, Íñigo de la Serna, qui tot i això va desmarcar aquest "instrument normatiu" de la "imprescindible" aprovació aquest dijous al Congrés del Decret Llei mitjançant el qual el Govern impulsa la reforma.


El ministre va assegurar que l'executiu   ja està a la taula mitjançant el mediador que ha designat, el president del CES, Marc Peña. Pel que fa a la demanda de garanties per als acords, va oferir la voluntat del Govern de traslladar-los al referit "instrument normatiu".


"El Govern està disposat a això, però això és independent del Decret Llei", va assegurar de la Serna en la seva intervenció al 'Fòrum Cinco Días', en què va ratificar que la reforma del sector es sotmetrà finalment a debat i votació en el Congrés aquest dijous, descartant així un nou ajornament.


Segueix llegint aquesta notícia a Pressdigital.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH