dimecres, 15 de març de 2017

Pedrosa: "Arribo amb il·lusió i ganes"

|

ALR3702500x240


En ser preguntat per com arriba a l'inici del Mundial, el 26 de març, el pilot va contestar: "Arribo amb il·lusió i ganes de mostrar el meu millor versió en totes les àrees".


"Una moto sempre està en evolució. Es tracta de buscar la sintonia entre moto i pilot, i en això estem, cada vegada amb més connexió entre tots dos". va afirmar l'espanyol, en declaracions difoses pel seu equip.


El corredor va expressar la seva opinió de la readaptació als nous pneumàtics. "Amb Michelin sempre he tingut una bona connexió. Tot i els problemes inicials d'adaptació, estem millorant constantment".


"La categoria sempre és l'expressió màxima del nivell de motos i pilots. I aquests anys s'han ajuntat campions del món de diferents categories i generacions", ha indicat, sobre el nivell de MotoGP

Pedrosa va parlar de la lluita pel títol. "Veig els de sempre, però amb la incògnita de com gestionarà Viñales la pressió de candidat. Segur que és diferent ser la sorpresa si guanyes, a veure't obligat a guanyar".

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH