dissabte, 15 de abril de 2017

Puigdemont improvisa una 'cimera' d'urgència per evitar relliscades com el de Rovira

|

PuigdemontposajuntoalascinconotificacionesdelTSJC


La relliscada de la secretària general d'ERC i portaveu del JxSí, Marta Rovira , ha posat nerviosos a més d'un. Encara està molt present la relliscada del 'cas Vidal', que va revelar els tripijocs del 'Procés'.


Per això Carles Puigdemont i altres no volen permetre un altre relliscada com el d'aquest dimarts, que debiliti encara més el pols independentista ara que està a punt d'esclatar. I és que no es a vist amb bons ulls que la consellera de Presidència, Neus Munté, hagi hagut de sortir del pas desautoritzant les paraules de la portaveu de JxSí.


Així, el president de la Generalitat s'ha reunit la tarda d'aquest dimarts amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, JxSí i la CUP per tractar sobre el referèndum, han informat fonts coneixedores de la trobada.


La reunió ha tingut lloc durant gairebé dues hores a la Casa dels Canonges, en la qual s'ha posat rumb al referèndum després de l'acord dels pressupostos.


A més de Puigdemont, Forcadell i Junqueras, han participat en la trobada el president de JxSí, Jordi Turull; la portaveu d'aquest partit, Marta Rovira; el conseller d'Exteriors, Raül Romeva, així com els diputats de la CUP Anna Gabriel, Mireia Boya i el portaveu del secretariat Quim Arrufat.


FULL DE RUTA DEL FULL DE RUTA


Fonts de la trobada han explicat que la reunió ha servit per fer un repàs general de totes les qüestions, i en conseqüència, també del procés sobiranista que ha de culminar amb la celebració d'un referèndum.


I és que no han de mostrar divergències com les d'aquest dimarts, sobretot després del revulsiu dels Comuns d'aquest cap de setmana, despenjant del 'Procés' i de les paraules de Domènech trucant a desvincular del full de ruta independentista.


Aquesta cita ha coincidit el dia en què Rovira ha anunciat que el Govern estudia crear una borsa d'aturats perquè assumeixin tasques d'organització el dia del referèndum , mentre que Munté ha assegurat que no li consta aquesta opció i que "del que fa o deixa de fer el Govern, informa el Govern ".


EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH