TV3 la fa grossa amb un anunci de Champions clarament 'antimadridista'

|


Videochampions


"Només hi ha 11 homes capaços d'evitar l'inevitable. 11 homes preparats per canviar el destí i fer viure una nit negra al conjunt blanc". Així comença l'espot amb què TV3 anuncia la final de Champions d'aquest dissabte entre el Reial Madrid i la Juventus.


La televisió pública catalana ha rebut múltiples crítiques per aquest anunci, que molts han titllat de 'antimadridista' ja que pren part, de forma descarada, a favor de l'equip italià. I això que els van eliminar en quarts de final.


"A Europa només hi ha 11 homes capaços de canviar la història", acaba l'anunci, després d'una successió d'imatges de jugadors juventinos alegres i ficant gols mentre que els 'blancs' se'ls veu abatuts i derrotats.


L'anunci ha despertat les ires de molts aficionats del Reial Madrid, els qui critiquen el antimadridisme de la cadena. Però també de bastants del Barcelona, que no es veuen reflectits en aquest missatge.





EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH