La Fundació Miró ha convocat un concurs públic internacional per a la seva direcció

|

FundaciMir


El Patronat de la Fundació Joan Miró ha convocat un concurs públic internacional per a cobrir el càrrec de direcció de la institució, ha informat l'entitat en un comunicat a la seva pàgina web.


El guanyador del concurs serà escollit i jutjat per membres del sector museístic: Ferran Barenblit, Brigitte Léal, Anne Umland i Miguel Zugaza. Aquests comptaran amb l'ajuda d'alguns membres del Patronat de la fundació: Jaume Freixa, Josep M. Corones, Joan Punyet i Rosa Maria Malet.


El concurs es va obrir ahir, i acceptarà candidatures fins al 21 de juliol. La persona escollida haurà de desenvolupar les línies estratègiques iniciades i desplegades en els anys anteriors de la Fundació Miró. A més, exercirà la direcció artística i executiva.


Per aconseguir-ho, la persona ha de conèixer l'obra de Joan Miró, comptar amb excel·lència professional i distincions en la seva trajectòria. Programació, motivació i lideratge com a trets que tindran molt en compte per a la pròxima direcció de la Fundació Joan Miró.


EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH