El vídeo més vist de la història de Facebook supera les 300 milions de visualitzacions

|

B809b142b2f1783409cb491f650b375a

Un moment del vídeo més popular de Facebook.


És un món d'homes, però no seria res sense les dones. Això és el que demostra el vídeo més vist de la història de Facebook, que tracta de diversos consells pràctics de com organitzar la roba. Aquest vídeo anomenat "Get clever with your clutter ... and these juliol organització hacks!" és de Blossom, una pàgina on podem trobar des de receptes de cuina fins maneres d'optimitzar l'espai a l'armari.


Aquest canal ja té més de 20 milions de subscriptors i la seva audiència es basa en les dones de la generació milenial. El canal es basa en vídeos curts i pràctics. Aquest en particular, el més vist de tots, ni tan sols té veu ni subtítols, però el format és tan convenient que s'ha convertit en el vídeo més vist de la xarxa social.


UN VÍDEO QUE DEIXA ALS GURUS D'INTERNET PERPLEXOS


I és precisament la manca de subtítols i veu que té als experts d'Internet perplexos. És això que l'ha tornat tan popular. Les imatges estan fetes perquè semblin senzilles i fàcils de repetir.


Però que ningú s'equivoqui. Sembla simple, però no ho és. Darrere d'aquests vídeos hi ha un enorme treball i l'empresa First Media, que s'especialitza en continguts virals. El seu secret radica que el contingut està perfectament guionitzat i planejat perquè la durada del vídeo no arribi a avorrir a l'espectador.


TOTS ELS RECORDS TRENCATS


El vídeo ha trencat tots els rècords que Facebook havia aconseguit, en només dos mesos, amb més de 340 milions de reproduccions, 11 milions d'compartits i fins a 169 mil comentaris en la xarxa social.



EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH