Atlantia aixeca 1.000 milions en col·locar bons per ajudar a finançar l'OPA a Abertis

|

abertis 13

Al formalitzar l'OPA es van obrir les portes a pagar en efectiu el 100% de l'operació.


Atlantia ha aixecat 1.000 milions d'euros en la col·locació de bons a deu anys. L'import es destinarà a fins generals corporatius. La firma italiana ha informat que aquests aniran "inclosos en el finançament de l'OPA llançada sobre Abertis".


La companyia participada per la família Benetton suma els fons als que assegura que ja té garantits a través d'un préstec sindicat.


La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha emès un fullet en el qual Atlantia presentar avals per valor de 14.700 milions d'euros. En aquest no es va detallar els bancs que els concedeixen amb l'objectiu de garantir que l'oferta es pagui en metàl·lic. Cada acció d'Abertis estaria a 16,50 euros.


La proposta inicial era atendre fins a un 23% de l'operació amb bescanvi d'accions. Al formalitzar l'OPA es van obrir les portes a pagar en efectiu el 100% de l'operació.


Atlantia ha detallat en un comunicat que BBVA, Santander i CaixaBank han format part de la vintena de bancs que han actuat com a col·locadors i directors de l'emissió. L'emissió de bons ha registrat una sobredemanda de quatre vegades, i ha col·locat a França, Itàlia, Regne Unit i Alemanya entre els principals inversors institucionals.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH