L'Obra Social "la Caixa" ha ajudat a 157 joves ex tutelats

|

Facilitar-los el procés d'emancipació i autonomia


Els joves d'entre 18 i 24 anys reben un ajut per cursar estudis reglats. L'objectiu és facilitar-los el procés d'emancipació i autonomia en finalitzar-la teva tutela.


El programa de suport de la Caixa es va posar en marxa el 2009. Des de llavors, ha acollit un total de 157 joves ex tutelats. Gairebé 2 milions d'euros s'han destinat per al projecte, això es tradueix en una prestació de més de 500 euros al mes per estudiant. Els joves han estat tutelats per l'Administració.


157 nois i noies han format part del programa. El 58% són noies, i el 42% nois. Segons la distribució d'origen, el 53% són estrangers i el 47% són de nacionalitat espanyola. El 80% d'ells han obtingut una titulació superior a la d'inici.


Dolors Bassa, la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, "tots vosaltres sou un exemple de superació, de responsabilitat i de perseverança. Aquest reconeixement que us fem no és només per haver aconseguit acabar els vostres estudis amb èxit, sinó també perquè heu demostrat amb escreix un afany de superació immens i una capacitat de lluita inesgotable ".


L'acte de la Caixa ha servit per reconèixer l'esforç dels joves, i per renovar el conveni de col·laboració entre l'Obra Social "la Caixa" i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat en l'atenció a joves ex tutelats .

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH