ACS estudia una contraopa sobre Abertis

|

Matas va demanar una quantitat important de diners Florentino Pérez per Son Espases

El preu de l'operació s'eleva a 16.341.000 d'euros.


ACS, el grup de construcció, està estudiant una possible contraopa sobre el grup Abertis per millorar els 16,5 euros oferts per Atlantia. Fins ara, la companyia italiana no ha pres cap decisió al respecte.


"ACS confirma que està estudiant, amb assistència d'assessors externs i sense que s'hagi sotmès la qüestió a la deliberació del Consell d'Administració, una possible contraopa sobre la societat Abertis sense que fins a la data hagi pres cap decisió sobre això", ha afirmat tant el grup presidit per Florentino Pérez com el propi grup de concessions a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).


Atlantia va llançar a mitjans de maig una oferta pública d'aquisición d'accions (OPA) sobre Abertis. La italiana va oferir 16,5 euros per cada acció del grup espanyol de concessions. El preu de l'operació s'eleva a 16.341.000 d'euros.


Aena va sospesar llançar una sobre Abertis, segons ha comunicat la companyia aquesta setmana. El consell de Aeroports Espanyols i Navegació Aèria, la societat amb la qual el Govern controla el 51% d'Aena, va rebutjar l'adquisició.


El diari 'Expansión' ha informat que la companyia presidida per Florentino Pérez, fins a 2012 accionista de referència d'Abertis, explora l'estructura de l'operació.


Amb l'obertura de la Borsa, les accions d'ACS lideraven les pèrdues de l'Ibex 35. A les 9.19 hores es deixaven més d'un 6% després de confirmar que s'està estudiant una contraopa sobre Abertis. Les accions d'Atlantia també han perdut un 1,01%. L'Ibex 35 ha obert la sessió d'aquest divendres amb una caiguda del 0,25%.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH