Una cafeteria australiana lluita contra la desigualtat salarial entre homes i dones

Redacció

cafetera

La resposta de la gent ha estat positiva.


Una cafeteria australiana s'ha tornat viral a les xarxes socials per la seva campanya contra la desigualtat salarial entre dones i homes. Per entrar, has de saber tres regles anunciades amb la frase: "Handsome Her és un espai de dones, per a dones". I s'ha de complir:


  • Regla 1: Les dones tenen seient preferent
  • Regla 2: Als homes se'ls imposarà una taxa del 18% per a reflectir les diferències salarials entre gèneres, i es donarà a una associació de dones
  • Regla 3: El respecte va en les dues direccions


Alex O'Brien, la propietària de la cafeteria, va decidir portar aquesta iniciativa a terme perquè els homes es parin a pensar sobre els seus privilegis: "Vull que la gent reflexioni, perquè hem tingut això durant dècades i dècades, i per això volem que ocupi un lloc important en l'agenda mental de la gent ".


La resposta de la gent i dels clients ha estat majoritàriament positiva. Molts homes han pagat "la taxa de l'home" i fins i tot han donat més diners. També han acudit moltes dones que han agraït a la seva propietària l'exposició de dibuixos sobre la menstruació i la dona, i la tasca que estan fent en el cafè per les dones.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

LO MÁS LEÍDO

logo insolito
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH