Endesa inverteix 8,3 milions en un transformador per proveir a 49.000 clients

|

Endesa ha invertit 8,3 milions d'euros.


Endesa ha posat en marxa a Barcelona la subestació de 'Facultats' a la Zona Universitària. Aquesta està connectada a la xarxa d'alta tensió de 220kV i té com a objectiu proveir a 49.000 clients dels districtes de Les Corts i de Sants-Montjuïc.


Joan Martí, el tècnic de subestacions, ha explicat que amb la posada en servei d'aquesta nova instal·lació es podran reduir les aturades elèctriques i millorar el subministrament dels clients. Endesa ha invertit un total de 8,3 milions d'euros des que va iniciar la seva construcció l'any 2007.


El transformador que inclou la instal·lació se suma al que ja estava operatiu des de maig, així que actualment la subestació compta amb dos transformadors connectats a la xarxa: un a alta tensió, i un altre a mitja tensió. La instal·lació està compartida amb la Xarxa Elèctrica Espanyola (REE).


El nou transformador incorpora sistemes actius de protecció anti incendis, barreres infraroges i extinció sistemàticament d'aigua.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH