Els Reis, Puigdemont i Colau fan una ofrena a la Rambla

|

Ofrendafloral


Els Reis, el president de la Generalitat i l'alcaldessa de Barcelona han compartit aquest dissabte una ofrena a La Rambla de Barcelona, lloc de l'atemptat de dijous.


Han arribat caminant sobre les 19 hores fins al lloc on es concentren molts rams de flors, amb molts barcelonins a banda i banda concentrats a la vorera central.


En arribar els barcelonins entonaven 'No tinc por', el lema que s'ha estès aquests dies, que també han entonat el rei i l'alcaldessa Ada Colau.


Felip i Letizia han posat un ram de flors i després cada un d'ells han posat una espelma cadascun: els Reis, el president Carles Puigdemont; l'alcaldessa Ada Colau; la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, i el delegat del Govern, Enric Millo.


El lloc de l'homenatge ha estat el mosaic de paviment de Joan Miró, al centre de la Rambla, on l'atacant va parar la furgoneta després d'atropellar als vianants.


Les autoritats han estat rebudes amb aplaudiments i crits de 'Visca Espanya', 'Visca el Rei', 'Visca Catalunya' i 'Visca Barcelona'.


La presència dels Reis ha creat expectació en aquesta zona de la Rambla, situada a prop del Liceu.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH