Una dona mor atropellada per una formigonera a l'Eixample a Barcelona

Els fets s'han produït aquest migdia a la cruïlla de la Ronda Sant Antoni amb el carrer Sepúlveda

| 19/09/2017 a les 15:54h
Especial: Barcelona
Arxivat a: Successos, Eixample, atropellament, dona, mort, atropellament mortal
Una dona ha mort atropellada aquest dimarts al migdia per un camió formigonera al districte de l'Eixample a Barcelona, segons ha informat l'Ajuntament de la capital catalana. L'atropellament s'ha produït poc després de les dues del migdia a la cruïlla de la Ronda Sant Antoni amb el carrer Sepúlveda, on com a conseqüència de l'impacte de la formigonera la dona, de 60 anys, ha resultat morta.

Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat efectius del SEM i la Guàrdia Urbana, que s'ha fet càrrec de la investigació de l'atropellament. Aquest 2017 a Barcelona ja han mort quatre vianants després de ser atropellats. En aquest sentit, l'Ajuntament recorda que els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària i, per aquest motiu, ha demanat als conductors la màxima precaució.

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Els manifestants bloquegen l'accés al secretari judicial | Albert Prieto
01/01/1970
Centenars de persones assegudes havien impedit l'accés de la comitiva judicial a l'empresa on la Guàrdia Civil assegura haver trobat notificacions de les meses del referèndum
01/01/1970
Totes les notícies de NacióDigital relacionades amb l'1 d'octubre
 19:39 Neix a Manresa un Comitè en Defensa del Referèndum per vetllar per l'1-O des del carrer. Entre les seves funcions fa una crida a "omplir els carrers l'1 d'octubre" amb esmorzars, cercaviles i activitats per estar mobilitzats durant tota la jornada. Ho explica Pere Fontanals. 
 19:44 Manifestants es concentren a l'extrem nord del carrer d'Unipost Terrassa per dificultar la sortida de la comitiva judicial.
 19:38 Justin Trudeau, primer ministre del Canadà: «El dret a l'autodeterminació dels pobles és important».
 19:32 ÚLTIMA HORA El secretari judicial aconsegueix entrar a Unipost de Terrassa. Ho ha fet encaputxat.
 19:26 Els Mossos han desallotjat els manifestants de l'extrem del carrer mentre a la banda sud hi ha, almenys, unes 200 persones. El secretari judicial encara no ha pogut accedir a la seu d'Unipost de Terrassa.
 19:12 VÍDEO en DIRECTE Manifestants bloquegen l'accés del secretari judicial a la seu d'Unipost de Terrassa: pendents de la possible actuació dels Mossos.
 19:08 Montblanc, Reus i Torredembarra demanen que no s'utilitzi a les policies locals per aturar el referèndum. 
 19:05 ÚLTIMA HORA Cada vegada més gent s'asseu a l'exterior d'Unipost de Terrassa per dificultar l'accés del secretari judicial.
 19:05 ​Cardedeu permetrà penjar cartells i fer actes polítics durant la campanya del referèndum.
 19:01 VÍDEO Veïns del Vendrell exigeixen poder votar l'1-O després de la negativa de l'alcalde.
 18:59 Dos sindicats proposen fer una vaga general per defensar el referèndum. La IAC i la Intersindical-CSC buscaran altres suports sindicals d'entitats com l'ANC i Òmnium per valorar aquesta opció. Per Roger Tugas. 
 18:57 ENTREVISTA Joaquim Bosch, magistrat i portaveu de Jutges per la Democràcia: «Em preocupa que s'utilitzi massivament el dret penal amb finalitats polítiques»; per Isaac Meler. 
 18:55 Funcionaris de l'Ajuntament reclamen a Colau que faci costat de forma «incondicional» a l'1-O; ho explica Oriol March. Treballadors públics del consistori impulsen un manifest per reclamar a l'alcaldessa que participi en l'operatiu del referèndum.
 18:34 AMPLIACIÓ El jutjat número 3 de Terrassa ha autoritzat la intervenció dels sobres "sospitosos" d'Unipost i a obrir-ne un en seu judicial. Tanmateix, el secretari judicial continua sense poder accedir a l'empresa. Els Mossos demanen sense èxit als manifestants que n'aixequin el bloqueig.
 18:04 Raül Romeva, entrevistat a la televisió txeca Česká televize, afirma que "Catalunya està preparada per votar" i recorda que "només en els últims 25 anys s'han celebrat 53 referèndums d'autodeterminació".
 18:02 El PSOE vol que Rajoy aclareixi ja si aplicarà l'article 155 per bloquejar el referèndum. La portaveu parlamentària dels socialistes, Margarita Robles, reclama a Mariano Rajoy que no s'amagui "darrere de les togues" per afrontar el procés. 
 18:01 VÍDEO «Urna, grande y libre», la pintada més original en una caserna de la Guàrdia Civil.
 17:59 ÚLTIMA HORA Les bases de Podem avalen participar a l'1-O; informen Sara González i Joan Serra Carné. El "sí" s'imposa amb un 64% en una consulta en la qual han votat 7.614 persones.
 17:28 Primer assenyalen i després executen bretolades al local de Manresa pel Sí; per Pere Fontanals. 
 17:22 L'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, també demana a la Fiscalia que deixi d'usar políticament la policia local.
 17:27 VÍDEO Bloquegen l'accés al secretari judicial a la seu d'Unipost de Terrassa: desenes de persones assegudes impedeixen l'accés a l'empresa on la Guàrdia Civil assegura haver trobat notificacions de les meses del referèndum.
 17:21 L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, retira del ple municipal una moció que l'instava a cedir locals per al referèndum. Segons Carnicer, el motiu és un informe de la secretària municipal que considera il·legal el punt que presentaven les formacions Som Poble i el PDECat.
 17:20 L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, rep la citació de la Fiscalia per a declarar aquest dijous. 
 17:16 VÍDEO La comitiva judicial no pot accedir a la seu d'Unipost de Terrassa. Desenes de persones assegudes impedeixen l'accés del secretari judicial a l'empresa on la Guàrdia Civil assegura haver trobat notificacions de les meses del referèndum. Informen Albert Segura i Albert Prieto.
 17:09 L'Estat ordena a les operadores bloquejar 22 webs més sobre l'1-O. Aquesta ordre inclou les web proxy que serveixen com a intermediàries que redirigeixen a webs ja bloquejats per la Guàrdia Civil.
 16:56 La Fiscalia torna a reunir-se amb caps policials per abordar les ordres per frenar l'1-O. Romero de Tejada es troba amb els cossos de seguretat per veure l'evolució de les actuacions contra els preparatius del referèndum.
 16:51 La CUP recorda que el referèndum no és delicte i que les policies municipals no el poden perseguir. En aquest sentit, reitera que els seus alcaldes no faran cas de les citacions de la Fiscalia i no aniran a declarar per voluntat pròpia. 
 16:36 Diputats flamencs denuncien la «repressió creixent» de l'estat espanyol i donen suport al referèndum. La Nova Aliança Flamenca enviarà a Barcelona una delegació de diputats i eurodiputats com a observadors internacionals de l'1-O.
 16:21 L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, també demana a la Fiscalia que deixi sense efecte la instrucció a la policia local.
 16:06 L'Àliga de Tarragona es posiciona per l'1-O i ballarà d'esquena al consistori durant les festes. Els portants han decidit prendre aquesta mesura per protestar sobre la decisió de Ballesteros de no cedir espais per poder votar.
 15:46 Oriol Junqueras: "Davant de qualsevol acció repressiva sempre hi ha una solució democràtica".
 15:44 L'expresident de la Comissió Europea Romano Prodi demana diàleg entre Puigdemont i Rajoy. Juntament amb altres polítics italians, ha signat un manifest que aposta pel "respecte a la llibertat d'expressió i els principis democràtics".
 15:39 L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé (PDECat), presenta una denúncia per les amenaces i insults rebuts a Facebook després de donar suport al referèndum.
 15:34 ​L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, citat a declarar aquest dimecres. Ja ha avisat que no hi anirà. 
 15:20 Clam socialista contra el referèndum: «No estem acollonits, som sòlids en les nostres conviccions»; informa Jonathan Oca. 
 15:18 Miquel Buch, president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM): "La meva citació per anar a declarar forma part de l'estratègia de la por". Una trentena d’alcaldes es reuneixen a les Franqueses del Vallès per celebrar la reunió del comitè executiu de l'ACM.
 15:19 L'alcalde de Moià insta la Policia Local a tornar a la CUP els cartells que van despenjar; informa Pere Fontanals. 
 15:17 Els mitjans denuncien al síndic de greuges les coaccions per la campanya de l'1-O. Ribó es compromet a elevar la denúncia a instàncies europees.
 14:50 El Govern garanteix «al 100%» que es votarà tot i les confiscacions de la Guàrdia Civil; informa Oriol March. El vicepresident Oriol Junqueras i el conseller Jordi Turull assenyalen que es trobarà una "solució democràtica" a totes les "accions repressives".
 14:50 El TSJC titlla d'«abús de dret» la recusació presentada per Puigdemont i Turull en la causa de l'1-O. El tribunal ni tan sols admet a tràmit el recurs presentat per la defensa del president de la Generalitat i el conseller de Presidència.
 14:49 Turull dona per inaugurada la «nova temporada» de l'«operació Catalunya» amb els escorcolls a Girona. El conseller de la Presidència acusa l'Estat d'anar "descaradament" a la recerca d'informacions en contra de Puigdemont.
 14:47 Dos agents de la Guàrdia Civil de paisà s'han endut diverses caixes de la seu d'Unipost a Manresa.
 14:46 AMPLIACIÓ El Govern no fa cas del Suprem i dona per aturada la intervenció de la caixa de la Generalitat.
 14:32 ÚLTIMA HORA Agents de la Guàrdia Civil de paisà també es presenten a l'oficina d'Unipost a Manresa.
 13:58 L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, està citada a declarar dijous a la Fiscalia pel seu suport al referèndum. No va signar cap decret però va respondre afirmativament el requeriment del Govern per col·laborar amb l'1-O.
 14:06 Una vuitantena de càrrecs electes socialistes protagonitzen un acte de suport a Tarragona als alcaldes per la posició contrària al referèndum.
 13:56 El Govern acusa la Moncloa de crear un «estat de setge» a través de la Fiscalia.
 13:55 VÍDEO La CUP lliura els anuncis de l'1-O a TV3 i Catalunya Ràdio i reclama una cobertura «normal».
 13:54 El PP dona suport a la comissió del PSOE per revisar el model territorial. ERC no s'oposa a la proposta però no assistirà a les reunions.
 13:53 ÚLTIMA HORA El Suprem admet el recurs i atura la intervenció de la caixa de la Generalitat. El vicepresident Oriol Junqueras ho ha anunciat en la roda de premsa posterior al consell executiu.
Entrades anteriors »
Roger Tugas
01/01/1970
La IAC i la Intersindical-CSC buscaran altres suports sindicals i sobretot d'entitats com l'ANC i Òmnium per valorar aquesta opció -que no es podria executar abans de l'1-O- i l'impuls d'altres mobilitzacions
L'acte d'aquest dilluns d'Esquerres per la Independència | Esquerres per la Independència
Roger Tugas | 4 comentaris
01/01/1970
Esquerres per la Independència deixa petit el Casinet d'Hostafrancs en un acte pel "sí" en què reuneix dirigents d'ERC, CUP, Podem, EUiA, Procés Constituent, ANC i Súmate
La policia local de Mataró va identificar els autors d'un mural | ACN
Isaac Meler | 21 comentaris
01/01/1970
L'Associació Catalana de Municipis recorda que un conveni del 2015 limitava les funcions dels cossos municipals com a policia judicial | El president de Drets, Sergi Blázquez, veu "excés de zel" en la confiscació de material del referèndum i identificació de ciutadans
Carles Puigdemont, a l'Agència de Ciberseguretat | Govern
Karma Peiró
01/01/1970
Experts en seguretat informàtica analitzen les possibilitats d'un atac informàtic en motiu del referèndum
Les escoles han alertat de l'ús problemàtic que fan molts joves del mòbil | Pixabay
Sergi Santiago
01/01/1970
És una de les mesures del nou Pla d'Acció de Drogues que s'ha presentat aquest dilluns | L'alcoholisme continua sent la droga més prevalent, els joves fumen menys i es recullen menys xeringues, exepte al Raval