Publicitat
Publicitat

"Clavelitos, clavelitos deixarem a la Guàrdia Civil": una tuna manresana per a l'1-O

Un grup musical nascut a la capital del Bages per la festa major versiona diverses peces musicals clàssiques de diversos estils i les adapta al referèndum

"Clavelitos, clavelitos deixarem a la Guàrdia Civil / Ells en busquen paperetes / Des de casa jo ja n'he imprès mil / Paperetes, paperetes / Paperetes per a la votació / Els carrers seran sempre nostres /Moltes gràcies als estibadors...". Així comença una de les peces que conté el vídeo llançat pel grup Tuna Tuninya a YouTube.

El grup va fer-se conegut per la festa major de la capital del Bages i ara llança aquest vídeo amb motiu de l'1-O. Hi versiona cançons de tots els estils, des del famós 'Clavelitos', fins cançons de bressol, el 'Cant de la senyera' o el famós 'I want to break free' de Queen o el 'San Fermín 7 de julio', en què, com és de preveure, les dates que es canten són totes relacionades amb el Procés.

Una contribució més al Procés de l'humor i la vocació cantaire catalana, molt ben descrita per Xavier Cervantes fa uns dies a l'ARA.

Els carrers seran sempre... per cantar

Etiquetes

Més continguts de