Les noies que et volen seduir per no anar a votar, destapades per Assange

El fundador de Wikileaks continua donant suport al referèndum

| 28/09/2017 a les 11:29h
Arxivat a: A la xarxa, Julian Assange, Twitter, referèndum
Una de les noies dels comptes falsos de Twitter, segons Assange
Julian Assange, fundador de Wikileaks, continua mostrant-se molt actiu en el seu suport al referèndum, denunciant la repressió des de tots els tentacles de l'Estat. En aquesta ocasió, ho ha tornat a fer en un àmbit que coneix molt bé: les xarxes socials.

Assange ha publicat un tuit on mostra una notícia del diari ABC totalment en contra del procés i amb aquest títol: “Puigdemont vuelve a toparse con el desprecio de Europa”. El tuit de la notícia ha tingut 15.000, un fet que l'activista considera totalment desproporcionat. Argumenta que es fan servir robots per fer retuits i arribar a més gent.

“Aquest és un clar exemple de robots utilitzats per escampar propaganda contra la independència de Catalunya”, diu Assange. “Hi ha 15.869 retuits i només 99 'm'agrades' (els 'm'agrades' humans són més nombrosos que els retuits). El mateix compte demostra que no hi ha comportament humà”, explica.

En un tuit posterior, mostra alguns dels comptes des dels quals es fan aquests retuits, totalment sospitosos. Són comptes falsos de noies joves, amb poca roba, una manera d'atreure seguidors i arribar a més gent a la xarxa. Uns comptes que estan gestionats per robots i les noies que hi apareixen són simples esquers.

Assange acompanya aquest segon tuit amb un comentari irònic, amb fotos de tres noies: “Res sospitós sobre els 15.000 retuits antidependentistes. No és pas propaganda això!”.
 

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Persones concentrades a l'exterior de la zona d'empreses on també hi ha el magatzem d'Events | ACN
01/01/1970
Els agents han trobat també urnes però eren per al Barça | Desenes de persones s'han concentrat davant del magatzem per denunciar l'ofensiva de l'Estat contra el referèndum
01/01/1970
Totes les notícies de NacióDigital relacionades amb el referèndum de l'1 d'octubre
 20:07 Errejón avisa que el PP ha "obert una ofensiva recentralitzadora i autoritària" i que per això ha canviat "el caràcter de l'1-O". "L'1-O interpel·la a tots els que volem defensar les institucions i les llibertats", ha dit.
 20:02 L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, des de l'acte de campanya de la CUP, crida a fer "efectiu el dret a la resistència" com un acte de "memòria col·lectiva i moral per a les persones que ens van portar els drets que l'estat espanyol i les elits econòmiques pretenen trepitjar". 
 20:01 Íñigo Errejón: “Si el govern de Rajoy vol lliurar l'1-O una batalla contra la democràcia i la dignitat dels pobles, no és una batalla només dels catalans, és de tota Espanya”.
 19:58 Joana Ortega: "L'Estat pot intentar prendre el control dels Mossos però ja ha perdut el control de la situació a Catalunya".
 19:57 Elisenda Alamany (Catalunya en Comú): "Que li continuïn preguntant a Puigdemont per Palestina".
 19:55 «Tenen descompte amb el carnet del Super3 per entrar al vaixell?»; les preguntes del Senat a Rajoy. Un senador de Compromís tramet una bateria de 27 qüestions sobre el vaixell ancorat al Port de Barcelona per aturar el referèndum.
 19:57 Elisenda Alamany, coordinadora de Comunicació de Catalunya en Comú: “Volem un país on no governen els mateixos que han governat 30 dels 37 anys de democràcia. Volem un país on no ho caben ni Pujols ni Millets”.
 19:53 Varoufakis, en un vídeo projectat a l'acte dels "comuns", censura que el govern espanyol utilitzi "la violència" i les "amenaces" perquè els catalans es quedin a Espanya i crida a combatre el "passat franquista" del PP.
 19:47 Pisarello censura que siguin insultats persones com Serrat o Joan Coscubiela.
 19:46 Pisarello: "Sortirem al carrer units però no uniformitzats, perquè mai deixarem de defensar el nostre projecte polític al servei de la majoria del país". 
 19:46 

Acte dels ''comuns'' a les cotxeres de Sants


El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, assegura que els "comuns" criden a la mobilització perquè el PP "no s'acabi imposant i humiliï" Catalunya.
 19:37 Joan Josep Nuet, a l'acte de Catalunya en Comú: "Dues querelles criminals no són una broma. Hem de defensar el dret a vot i el dret d'opinió amb ungles i dents". 
 19:18 Les urnes localitzades a Igualada... eren per al Barça.
 18:28 ÚLTIMA HORA La Guàrdia Civil confisca paperetes en una empresa d'Igualada. Els agents han confiscat 2 milions i mig de paperetes i 4 milions de sobres.
 18:27 La CUP considera una «escenificació grotesca» el «segrest» de les urnes a Tarragona. La formació anticapitalista ho veu com una acció per simular que l'Estat té el control de la situació a Catalunya, quan «tothom sap que aquestes urnes no són les que s'havien d'utilitzar per al referèndum de l'1-O». Informa Jonathan Oca.
 18:15 Sitges reconeix «una possible falta disciplinària» de la policia local en un acte de l'1-O. El 16 de setembre, un agent va prendre el mòbil a un redactor de NacióDigital que cobria l'esdeveniment. 
 18:12 Colau posa Iceta a lloc i li recorda que els votants del PSC volen referèndum. L'alcaldessa respon al líder dels socialistes catalans que la majoria dels seus votants són partidaris d'una consulta acordada.
 17:55 La comunitat educativa dona simbòlicament a Puigdemont les claus dels col·legis.
 17:52 La vaga general del 3 d'octubre pel referèndum podria allargar-se més dies. La Generalitat creu que seria "raonable" pensar que "s'accentuïn" els efectes de l'aturada per la "situació política", i la CGT, la IAC, la Intersindical-CSC i la COS només la desconvocarien si es permet votar l'1-O.
 17:51 L'Ajuntament de Navàs rep cartes i paquets oberts i uns ordinadors «remenats». Els aparells, comprats a Amazon, havien d'arribar divendres a l'Institut - Escola Sant Jordi, però Correus els va lliurar dimarts amb les caixes obertes i manipulats a l'interior. Informa Pere Fontanals. 
 17:49 Una pastisseria de Valls aprofita el fenomen Piolín per fer-ne mofa. La Santacana ha fet pastissos amb el mític canari dels Looney Tunes equipat amb un tricorni de xocolata i dient frases com «oh! que lindos tumultos». Per Jonathan Oca.
 17:27 Puigdemont calma els treballadors públics: «Tota la responsabilitat de l'1-O és del Govern». El president de la Generalitat rep els promotors del manifest "Obrim les escoles" i constata l'existència d'una "nova majoria" a Catalunya que vol votar. Informa Oriol March des del Palau de la Generalitat.
 17:28 VÍDEO Arran «precinta» la Fiscalia en protesta per l'ofensiva judicial de l'Estat i per defensar el referèndum. 
 17:16 Puigdemont calma els treballadors públics: "La responsabilitat de l'1-O és del Govern".
 17:26 El TC suspèn l'impost als actius no productius per lluitar contra el frau fiscal. El govern espanyol havia recorregut l'article que habilitava la Generalitat a cobrar per als pisos i vehicles posats a nom d'empreses sense que tinguessin cap relació amb la seva activitat productiva.
 17:15 Puigdemont rep la comunitat educativa que ha signat el manifest "Obrim les escoles". La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, recorda el judici per sedició de Sòcrates.
 17:15 Més de 2.500 estudiants gironins es manifesten per defensar l'1-O. Els alumnes de secundària i batxillerat es mobilitzen a favor de la independència i demanen als ciutadans que "votin per ells".
 17:12 Els tractors prendran les ciutats en defensa del referèndum. Els pagesos es desplegaran aquest divendres des de tots els punts per concentrar-se a edificis representatius del govern espanyol a Catalunya.
 17:11 La Generalitat xifra en 475 milions d'euros l'impacte de la intervenció de les finances. El secretari d'Economia critica que Hisenda ha trigat 12 dies en activar l'aplicatiu per poder pagar les factures de la Generalitat.
 17:10 ENTREVISTA Xosé Manuel Beiras: «Aznar és un nazi encobert i està darrere del que s'està fent a Catalunya»; per Sara González.
 16:29 ÚLTIMA HORA ​L'ONU exigeix a l’Estat que respecti els drets fonamentals a Catalunya. Els experts de l’organisme s'han posat en contacte amb el govern espanyol per traslladar la seva preocupació. Ho explica Sergi Santiago.
 16:14 Estudiants universitaris i d'instituts marxen fins a la Guàrdia Civil de Manresa. La trobada d'alumnes de secundària per fer pancartes ha coincidit amb la manifestació dels estudiants de l'UManresa i l'EPSEM a la plaça Major i des d'allà s'ha marxat fins a la caserna. Informa Pere Fontanals. 
 16:08 Mieres obre l'escola tot el cap de setmana del referèndum. Al CEIP Finestres-Zer Els Volcans –lloc on es votarà durant diumenge– s'hi farà, també, el ple de l'Ajuntament i les activistes que s'havien previst al centre cívic.
 15:45 VÍDEO «Els bombers seran sempre vostres». Membres de Bombers de la Generalitat i de Bombers de Barcelona s'han unit a la manifestació d'estudiants a la capital catalana després de fer un multitudinari acte en suport a l'1-O al Museu d'Història.
 15:42 Les amenaces de grups d'ultradreta aconsegueixen fer suspendre un debat a Alacant sobre el dret a decidir. La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià ja ha demanat la dimissió del rector de la Universitat d'Alacant per haver cancel·lat l'acte. 
 15:40 Mas, Ortega, Rigau i Homs tenen fins al 16 d'octubre per dipositar la fiança pel 9-N. El Tribunal de Comptes els reclama 5,2 milions per l'organització del procés participatiu.
 15:40 Els sindicats minoritaris (CGT, Intersindical Alternativa, Intersindical CSC i COS) amenacen d'allargar més dies la vaga general en funció de la resposta de l'Estat l'1-O.
 15:40 Demà hi haurà marxes pageses amb tractors a les comarques gironines per l'1-O.
 15:26 Més de 1.400 estudiants surten al carrer per defensar el referèndum a Tarragona. Els manifestants han carregat amb duresa contra el rector de la URV i contra l'alcalde de la ciutat per no cedir espais per poder votar el dia 1 d'octubre.
 15:24 L'Hospici d'Olot acull aquest vespre la performance «Davant la repressió, urnes».
 15:20 Els sindicats de la Policia Nacional espanyola reclamen als Mossos que ajudin a "restaurar la legalitat". Es mostren convençuts que diumenge els catalans actuaran amb "normalitat" i "respecte" per la convivència.
 15:08 La Guàrdia Urbana de Tarragona requisa les urnes de l'Ajuntament i les trasllada a la comissaria fins a nova ordre.
 14:36 El bisbe de Solsona anirà a votar l'1-O i lamenta que s'impedeixi el dret a l'autodeterminació. Xavier Novell ho recull en una glossa titulada "Aniré a votar".
 14:36 La societat civil de Girona surt en defensa de les institucions catalanes per l'1-O. Col·legis professionals, sindicats, patronals, associacions de famílies, de veïns, entitats socials i esportives signen un manifest conjunt en què criden a participar al referèndum.
 14:25 El conseller d'Interior, Joaquim Forn, després de la Junta de Seguretat de Catalunya: «No podem posar la policia contra les cordes»
 14:25 MANIFEST Catalans universals signen un manifest a favor de votar l’1-O. Personalitats de prestigi del món de la ciència, l’arquitectura, la filosofia i les arts donen suport al referèndum. Entre els signants del manifest hi ha Manel Castells, Jordi Savall, Eduard Punset i Oriol Bohigas.
 14:26 Més de 1.400 persones recorren els carrers de Tarragona cridant «fora, fora fora, la bandera espanyola»; informa Jonathan Oca.
 14:11 Forn anuncia que l'Estat els ha concretat que ja s'han desplegat 10.000 agents a Catalunya pel dispositiu de l'1-O.
 14:20 Colau es planteja votar en blanc o nul l'1-O. L'alcaldessa de Barcelona no se sent identificada ni amb el "no", que identifica amb el PP, ni amb el "sí", que equipara amb la DUI, i subratlla que l'important és exercir el vot.
 14:08 Forn assegura que l'Estat ha desplegat 10.000 efectius, i que així ho ha corroborat avui el ministeri. Demana que els ciutadans puguin exercir el dret a decidir "salvaguardant la convivència".
Entrades anteriors »
01/01/1970
Ara seran els Mossos els encarregats de confirmar de qui es tracta a partir de les proves d'ADN
August Gil Matamala amb Anna Gabriel i David Fernàndez, a la presentació del llibre | ACN
Sara González
01/01/1970
David Fernàndez i Anna Gabriel presenten "August Gil Matamala. Al principi de tot hi ha la guerra", la biografia de l'històric advocat que va fer de la toga una eina de lluita antifranquista
Avís de contaminació atmosfèrica a Barcelona | Adrià Costa
Cristina Junyent
01/01/1970
Estudis apunten que en una àrea metropolitana sense pol·lució podria haver-hi 3.500 morts prematures menys i l'esperança de vida pujaria en catorze mesos
Oriol Junqueras, vicepresident del Govern | Adrià Costa
01/01/1970
El vicepresident català afirma que treballaran per fer realitat l'1-O, però alerta: "No se'ns pot exigir que ens fem responsables dels abusos contra la llei de Rajoy" | No renuncia a la vaga general per defensar el referèndum, però creu que ha de gaudir del suport d'"àmplies majories" | Troba "irrellevant" en relació al procés que se'l pugui detenir
Carme Forcadell, amb Jill Evans, Jan Peumans i Xavier Macias, en el moment de rebre el premi a Brussel·les | Parlament de Catalunya
Joan Serra Carné | 12 comentaris
01/01/1970
La presidenta del Parlament rep a Brussel·les el premi del Centre Maurits Coppieters per la tasca en defensa del dret a l'autodeterminació i fa una crida a Europa a intervenir | Forcadell recorda als estats membres de la Unió Europea que "a Catalunya s'estan vulnerant drets fonamentals" que s'han accentuat amb la convocatòria del referèndum