procés català

El Baix Montseny torna a exigir la llibertat dels consellers empresonats

També s'ha demanat la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

| 03/11/2017 a les 20:48h
Arxivat a: Municipis
Plaça de la Vila de Sant Celoni aquest vespre | Miquel Comas Dorca
Les places del Baix Montseny s'han tornat a omplir aquest divendres al vespre per mostrar la solidaritat als membres del Govern empresonats des de dijous exigint-ne la seva llibertat, així com als líders de l'ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que fa 18 dies que dormen a la presó, per haver donat suport al referèndum del passat 1 d'octubre. Una manifestació que dóna continuïtat a la concentració de dijous que contribueixen al clam per la democràcia que institucions i entitats estan abanderant davant de la repressió de l'estat espanyol.

La façana de l'Ajuntament des d'avui hi ha una pancarta al balcó principal que dona a la plaça de la Vila amb la inscripció "llibertat presos polítics".  Davant de tot això, segons han llegit, es demana la "reinstauració immediata del govern legítim que ha estat il·legalment cessat", així com la normalització de les institucions, i la "llibertat" dels representants institucionals i de la societat civil que han estat empresonats.

"Ara a nosaltres ens toca continuar sortint al carrer, ferms, tranquils, pacífics, però absolutament tossuts i determinats a exigir la seva llibertat, la restitució de les nostres institucions i la llibertat inalienable de tots els catalans", han finalitzat.
 

Concentració davant l'Ajuntament de Vallgorguina Foto: XBM

 

Plaça de la Vila de Sant Celoni Foto: Miquel Comas Dorca


 

També us pot interessar

 
Marta Rovira, al consell nacional d'ERC | ACN
Roger Tugas
01/01/1970
Aquest seria el tàndem inicial en cas que els republicans es presentessin sols, tot i que el consell nacional prioritza una candidatura única sobiranista que veu complicada | La llista d'ERC també incorporaria altres empresonats o jutjats polítics, per tal que obtinguessin l'aforament i el seu cas passés al Tribunal Suprem
Els agents que es van burlar de Junqueras
01/01/1970
Òmnium Cultural fa una crida a Europa per defensar els valors democràtics
CH Palautordera i CH Sant Esteve van jugar el derbi la setmana passada | Jordi Purtí
01/01/1970
El CH Sant Esteve juga a casa contra La Salle Montcada (18 h) i el CH Palautordera viatja a Sant Joan Despí (18 h)