La Unió Europea destina més de 10 milions d'euros a set pimes catalanes

|

Comisineuropea


La Comissió Europea ha destinat 10,3 milions d'euros a set pimes catalanes seleccionades en la segona fase de l'instrument de finançament europeu Horitzó 2020 per dur a terme activitats innovadores, ha informat aquest divendres en un comunicat.


El programa ha seleccionat en total a 71 empreses de 22 països membre i ha destinat un total de 103.820.000 d'euros, que es repartiran entre pimes que treballen actualment en 66 projectes, cada un dels quals rebrà un màxim de 2,5 milions, mentre que els projectes de salut poden optar fins a 5 milions d'euros.


Entre les empreses catalanes seleccionades, figuren projectes com una plataforma per detectar la radicalització i els missatges violents en les xarxes socials, una aplicació mòbil per als diabètics i un sistema d'il·luminació intel·ligent per contribuir a l'estalvi energètic.


Un total de 19 pimes espanyola s han estat seleccionades en el programa Horitzó 2020, la majoria de les quals són del sector de les TIC i del transport.


Amb aquest programa, la Comissió Europea permet que les empreses inverteixin en activitats d'innovació, com per exemple, demostracions, assajos i elaboracions de sistemes pilots, entre d'altres

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH