Els Jutges Degans defensen la independència judicial i donen suport als seus companys de la justícia a Catalunya

|

Juezdecano


Els Jutges Degans espanyols han mostrat tot el seu suport als seus companys dels Jutjats i Tribunals de Catalunya rebutjant qualsevol intent d'atac a la independència judicial davant dels que estan compliment escrupolosament amb l'obligació de complir i fer complir l'ordenament jurídic vigent.


En un comunicat, el col·lectiu explica que s'adhereix "íntegrament" a l'escrit efectuat pels presidents de les Audiències Provincials d'Espanya el passat 24 de setembre.


"Volem mostrar tot el nostre suport als companys dels Jutjats i Tribunals de Catalunya, i altres òrgans jurisdiccionals d'àmbit nacional, jutges, fiscals, lletrats de l'Administració de Justícia i altre personal al seu servei", recalquen.


D'aquesta manera, els Jutges Degans defensen el compliment del "deure constitucional de submissió plena a la llei i al dret, i el jurament o promesa realitzat de complir i fer complir fidelment i en tot moment la Constitució i la resta de l'ordenament jurídic", així com la "lleialtat a la Corona, administrar recta i imparcial justícia" i el "compliment dels deures judicials davant de tots".


Els presidents d'Audiències Provincials d'Espanya van remetre al CGPJ un missatge conjunt de suport als jutges catalans i membres de l'administració de Justícia que "estan complint amb la seva obligació" i van condemnar "qualsevol intent de coacció" als poders de l'Estat ia la independència de jutges i tribunals.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH