La gira '50 anys 'de Maria del Mar Bonet arriba a Egipte

|

Maria del mar bonet

Bonet celebra els seus cinquanta dècades sobre l'escenari.


La cantant i compositora Maria del Mar Bonet celebra els seus 50 anys a l'escenari amb una gira internacional que la portarà a fer un concert a l'Òpera del Caire, a Egipte, aquest divendres 24 de novembre.


Tot i que no és la primera vegada que la cantant visita països de fora d'Europa, ja que ha estat al nord d'Àfrica, Estats Units, Japó i Iberoamèrica; aquesta gira és una de les parts més importants de la celebració de la seva estrena als escenaris.


No estarà sola al Caire, ja que comptarà amb el percussionista egipci Hossam Ramzy, el músic i compositor català Dani Espasa i els egipcis Mohammed Fouda, Ragy Kamal i Salah El Ghareeb.


'AMIC AMAT'


En el concert, que compta amb el suport de l'Institut Ramon Llull (IRL), l'Institut d'Estudis Baleàrics del Govern Balear i la Conselleria de Cultura de la Generalitat, Maria del Mar Bonet interpretarà, entre d'altres, temes del seu espectacle 'Amic Amat ', un homenatge a la música i la poesia mediterrània. .


El passat mes de juny va actuar a l'Acròpolis d'Antenes (Grècia) amb la cantant grega Maria Farandouri i al juliol ho va fer a l'amfiteatre romà del Jem (Tunísia) amb 'Ensemble de Musique Traditionnel' sota la direcció de Fethi Zghonda.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH