La DO Cava, líder al món
En l'últim exercici va assolir una xifra rècord de 245 milions d’ampolles
DO Costers del Segre, compromís amb la sostenibilitat
Les set subzones de la DO apleguen fins a 65 municipis
DO Conca de Barberà: la singularitat del trepat
L'eix del Francolí és, per la seva acció erosiva, on es concentra l'activitat vitícola de la DO
DOQ Priorat, un vi que és la veu de la llicorella
El producte és dels més apreciats al món per la seva fidelitat al terrer
DO Tarragona: lligats amb el passat, mirant al futur
El gran territori de la DO abarca quatre comarques
DO Alella: un terrer propi
És la més petita de les DO catalanes, però les seves vinyes tenen un valor agrícola i natural incalculable per la pressió urbanística de la zona
DO Catalunya: diversitat i innovació en una ampolla
Amb 226 cellers adscrits, ofereix un vi per a cada moment
DO Terra Alta, l’ànima de la garnatxa
Sigui blanca, negra o peluda, és la varietat que millor assoleix el seu esplendor en aquestes terres
DO Montsant, vins que estimen i parlen de la terra
Els 17 pobles que conformen el territori de la denominació d'origen tenen forma d'anella
La DO Pla de Bages: història vitivinícola, identitat i grans vins molt a prop de Barcelona
Ha aconseguit recuperar varietats autòctones com la picapoll o la mandó
DO Penedès: herència, prestigi, innovació i vinculació amb Barcelona
El Penedès és considerat el referent de la cultura del vi al país
La DO Empordà aposta per vins de varietats autòctones i més sostenibles
Aquesta DO està vivint la seva dècada prodigiosa, amb un reconeixement a l'alça de la seva qualitat i originalitat