Curses

Tot a punt a Santa Cristina d'Aro per a la Marató de Muntanya de l'Ardenya

A més de la Marató i Mitja, de 63 km, aquest dissabte també s'hi correran la Marató (41 km), la Mitja Marató (21 km) i la Marxa Popular (10 km)

| 08/12/2017 a les 15:36h
Arxivat a: Curses, Marató de muntanya de l'Ardenya, Matxacuca, Santa Cristina d'Aro, 2017, Marató de l'Ardenya
Isaac Riera, que va guanyar la Marató i Mitja el 2016, en un moment del recorregut, passant vora mar. | Josep Maria Montaner.
La Marató de Muntanya de l’Ardenya és una prova que recorre els paratges més bells, singulars i plens d’història del massís de l’Ardenya. La curs ha esdevingut, en poques edicions, una prova de referència en el calendari hivernal de maratons de muntanya. A l'hora de tencar aquesta nota, els inscrits a les curses són 564.

Són moltes les novetats que porta aquesta edició VIII Marató de l'ardenya-Matxacuca, i la principal es el nou recorregut de 42k que enguany arriba al mar tot seguint el mateix itinerari que la de 63k, per bé que se'n separa un xic mes endavant. Un altre dels canvis es la puntuació atorgada per l’ITRA (International Trail Running Association), organització internacional que certifica les curses i els corredors; aquets punts serveixen per poder córrer en diferents curses arreu del mon, en les quals l’organització demana una mínima solvència esportiva amb punts aconseguits en curses certificades per l’ITRA, un exemple seria la cursa del Mont Blanc. Enguany la cursa de 63 km gaudeix de 4 punts, la de 42 km de 3 punts i la de 21 km d'1 punt.
 

La campiona del món Sheila Avilés, serà present amb una conferència a la Marató de l'Ardenya. Foto: Josep Maria Montaner.


Conferència de Sheila Avilés

Aquest divendres a les vuit del vespre, al Pavelló Poliesportiu Municipal de Santa Cristina d’Aro, Sheila Avilés farà una conferència sobre la seva temporada i com ha arribat a ser campiona del món. També, i participarà el seu entrenador, Andrés Arroyo, que explicarà alguns consells sobre entrenament, i Idoia Pascalet, que comentarà el cas podològic de Sheila i alguns trucs i consells per als corredors de muntanya.

Més novetats

Més noves aportacions, com les del cronometratge, que enguany any va a càrrec d'Evorama, amb qui podreu gaudir del seguiment en viu o Livetrial, que tindreu depenent de la distancia que correu, diferents controls de pas controlats a traves d’un lector que us passaran pel canell on dureu el xip.

Les bosses dels corredors es podran recollir a partir de les 11 del matí de dissabte, i a dins, a part dels regals oferts pels nostres col·laboradors, alguns hi trobareu el regal del sorteig de material que es fa cada any. Els corredors de 42 km i 63 km que finalitzin la cursa tindran també medalla Finisher.

El lliurament de premis es realitzarà a mesura que tinguem podis complerts, femenins i masculins de cada cursa, exceptuant 10 km on no es lliuraran premis als primers classificats.

Recordeu que 1€ de la inscripció va a col.laborar amb la Marató de TV3.
 

Contingut relacionat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Jornet i Forsberg expliquen en aquest documental un nou mètode d'aclimatació que pot revolucionar l'alpinisme. | SalomonTV.
01/01/1970
És un documental que narra el nou procés d'aclimatació que van fer tots dos en la seva darrera expedició a l'Himàlaia | El documental està disponible en els canals en línia de Kilian Jornet i les seves xarxes socials
Isaac Riera, que va guanyar la Marató i Mitja el 2016, en un moment del recorregut, passant vora mar. | Josep Maria Montaner.
01/01/1970
A més de la Marató i Mitja, de 63 km, aquest dissabte també s'hi correran la Marató (41 km), la Mitja Marató (21 km) i la Marxa Popular (10 km)