Desaparegut un home de 86 anys a Santa Perpètua de Mogoda

Els Mossos d'Esquadra demanen ajuda per localitzar-lo

| 18/12/2017 a les 09:36h
Especial: Territorials
Arxivat a: Societat, Vallès Occidental, Santa Perpètua de Mogoda, desaparició
Els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i la policia local de Santa Perpètua de Mogoda (el Vallès Occidental) busquen un home de 86 anys desaparegut des de dissabte a la tarda. L'última vegada que va ser vist va ser a la rambla d'aquest municipi vallesà en direcció al CIM Vallès i vestia un jersei de color blau, una caçadora de color beix, uns pantalons blaus i unes sabates marrons. L'home, que pateix demència, fa 1,60 metres d'alçada i pesa 70 quilos.

Els Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació, també han demanat la col·laboració ciutadana i han difós un retrat del desaparegut a través de les xarxes socials. Els seus familiars van denunciar la desaparició dissabte cap a dos quarts de set de la tarda.
 

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Totes les notícies de NacióDigital relacionades amb el procés d'independència i les eleccions del 21 de desembre
 11:10 VÍDEO Arrimadas demana el vot per Ciutadans a La Sexta amb un to marcadament televisiu: "A la vida hi ha oportunitats que no es poden deixar escapar".
 11:01 Marta Rovira reclama a les forces independentistes aparcar el debat sobre qui s'ha d'investir després de les eleccions i reclama "concentrar les energies en el 21-D" per convertir els comicis "en una oportunitat", ja que "el govern espanyol no podrà no assumir el resultat d'aquestes eleccions que ell ha convocat i de què mig món està fent un seguiment".
 10:51 Més represàlies a Jordi Sànchez a la presó: ara no pot parlar ni amb la seva família.
 10:30 Carles Puigdemont, sobre l'endemà de les eleccions: "Això no va de noms, està en joc legitimar o no el 155".
 10:18 Carles Puigdemont explica a RAC1 que, en les hores posteriors a l'aplicació del 155, l'executiu  va arribar a un acord clar: "Aquest govern havia de mantenir la legitimitat en un lloc segur". "També vam deixar clar que havíem de respectar les decisions personals de cadascú", assenyala.
 10:11 Carles Puigdemont: "A l'estat espanyol no hi ha separació de poders i la mateixa vicepresidenta Santamaría ho ha reconegut". El president de la Generalitat, cessat pel 155, considera que les declaracions de la mà dreta de Rajoy són un nou senyal que "calia anar a Brussel·les a defensar-nos".
 10:07 Carles Puigdemont, sobre les llistes separades: "Jo vaig apostar per anar junts perquè el moment és tan greu que demana una resposta de país". El candidat de JuntsxCat subratlla que "anem separats, però no s'ha de culpar a ningú". "No ens confonem d'adversaris", remarca. 
 10:06 Puigdemont, president de la Generalitat i candidat de Junts per Catalunya, continua apostant per dialogar amb Moncloa: "Sempre cal estar obert a pacte amb l'Estat". 
 10:02 Carles Puigdemont: "No tinc previst demanar asil polític a Bèlgica".
 09:58 Carles Puigdemont: "L'única via per restablir les institucions és un compromís explícit de l'estat espanyol per respectar el resultat de les urnes a partir del 21-D". 
 09:53 El president de la Generalitat i candidat de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, assegura en una entrevista a RAC1 que l'objectiu de l'independentisme el 21-D és denunciar amb els vots un "cop il·legítim" per part de l'Estat, el qual "ha liquidat el Parlament".
 09:28 VÍDEO Els candidats independentistes responen el menyspreu d'Albiol a l'escola catalana. Xoc del candidat del PP amb Josep Rull i Carles Mundó per afirmar que l'adoctrinament és una realitat a l'educació catalana.
 08:41 VÍDEO Mundó a Arrimadas: «Li he de dir senyora o senyoria?». El representant de la candidatura d'ERC al debat de La Sexta i la presidenciable de Ciutadans van protagonitzar intensos cara a cara.
 08:33 ÁUDIO Junqueras assegura, en la seva primera entrevista telefònica, que vol presidir un govern de «màxima unitat». El vicepresident diu que la seva estada a presó és "per coherència" i "donar la cara".
 08:13 Oriol Junqueras diu, en una entrevista amb àudio a RAC1, que espera presidir un govern de "màxima unitat" i que espera ser al Parlament a la sessió d'investidura.
 07:35 PORTADES La premsa espanyola, nerviosa per una possible patacada del PP a Catalunya. Recull de les portades dels mitjans catalans i espanyols de paper.
 06:42 EL DESPERTADOR de Ferran Casas: La desesperació de Rajoy. "El PP és víctima del vot útil a Ciutadans i els seus dirigents opten per l'estirabot constant en l'intent de frenar Arrimadas. Si fracassen, el president espanyol haurà d'assumir responsabilitats", diu el subdirector de NacióDigital. Avui també són protagonistes Junqueras, el debat de TV3, Domènech i Albiol, la Mancomunitat i Stalin.
 00:18 ENQUESTA Qui ha guanyat el debat de la Sexta? Participeu a l'enquesta de NacióDigital. 
 00:18 Els principals xocs i l'1x1: així ha estat el debat a La Sexta; per Sara González i Roger Tugas.
 23:49 Xavier Domènech: "No estimes la teva terra ni estimes la seva gent quan la fas més desigual, tampoc quan la divideixes".
 23:46 Miquel Iceta demana el vot dels que volen que "el sentit comú torni a Catalunya".
 23:45 Carles Mundó: "Voteu pensant en els de l''a por ellos'. Voteu pensant en l'excés del 155".
 23:45 Josep Rull defensa una Catalunya on l'"únic límit al seu desenvolupament" sigui "la voluntat del poble.
 23:44 Xavier García Albiol reclama un PP "fort" al Parlament per fer un "canvi" que deixi l'independentisme fora del Govern.
 23:44 Vidal Aragonés assegura que la CUP és garantia, tal com s'ha demostrat des que va entrar al Parlament i fins al referèndum: "Amb la CUP passen coses".
 23:28 Inés Arrimadas promet "seny, tranquil·litat i reconciliació" i ser la "presidenta de tots els catalans".
 23:10 Xavier García Albiol afirma que "en una part de l'escola catalana s'està adoctrinant els nens" i demana a PSC i Cs si estan disposats a fer "canvis".
 23:18 ENQUESTA Qui està guanyant el debat de la Sexta? Respon l'enquesta de NacióDigital. 
 23:07 Xavier García Albiol, com va fer al debat de TVE, torna a recomanar parlar amb els taxistes.
 22:47 Carles Mundó (ERC) i Vidal Aragonès (CUP) recorden a PP i Cs que 3.000 empreses van iniciar els tràmits per traslladar el domicili social però només els han completat unes 300.
 22:39 Primera pausa per publicitat en el debat de candidats. Les intervencions de cadascú s'han situat entre els sis i els vuit minuts.
 22:33 Miquel Iceta i Inés Arrimadas critiquen els independentistes per destinar "0 euros a les escoles bressol".
 22:27 Arrimadas: "No hi ha ni una sola cosa positiva que ens hagi portat el procés. Ni una sola". La candidata de Cs aposta pel corredor mediterrani.
 22:26 PÒQUER DE CAMPANYA 17 de desembre: l'objectiu Santamaría, el rescat d'Iceta, l'ou i la gallina de Zapatero i els insults d'Albiol; per Ferran Casas.
 22:20 Miquel Iceta: "Catalunya està pitjor que fa dos anys. No té sentit prorrogar el mandat dels que l'han governat".
 22:13 Carles Mundó carrega contra Ines Arrimadas: "Doneu suport al PP gratis al Congrés, el partit més corrupte d'Europa". La candidata de Ciutadans li respon: "Vosaltres aneu amb la llista del 3%".
 22:06 Xavier Domènech (CeC) qüestiona l'agenda social de Ciutadans: "Van votar en contra de regular els lloguers abusius".
 22:04 Inés Arrimadas (Cs) adverteix sobre una victòria independentista: "És bogeria institucional, desastre econòmic i fractura social".  
 22:04 Xavier García Albiol (PP) defensa que a Espanya hi ha "separació de poders".
 22:04 Xavier Domènech (CeC-Podem) defensa un Govern sense "cap opció de dretes". "Ni Puigdemont ni Arrimadas", afirma. 
 22:03 Carles Mundó (ERC) defensa el "diàleg" i la "negociació" bilaterals amb el govern espanyol després del 21-D.
 22:02 Miquel Iceta (PSC) afirma que "no donaria suport a ERC" i exclou la investidura d'un president independentista.
 22:02 Vidal Aragonés (CUP) aposta per "construir república" i "revertir situació de pobresa" a Catalunya.
 21:38 LA CARAVANA L'«adoctrinament violent» d'en Pinxo i en Panxo a l'escola catalana; els nous irònics vídeos de campanya d'ERC, de la mà de Roger Tugas.
 21:37 Només una assessor per cada polític al debat de La Sexta: el diputat Jordi Cuminal assessora Josep Rull, el cap de comunicació a Barcelona Oriol Duran a Carles Mundó, el diputat Santi Rodríguez a Xavier García Albiol, el politòleg Adrià Porta a Xavi Domènech, el secretari d'Organització del PSC Salvador Illa a Miquel Iceta, el diputat Fernando de Páramo a Inés Arrimadas i un responsable de prema de la CUP a Vidal Aragonés.
 21:36 Josep Rull i Carles Mundó arriben al debat de La Sexta amb un llaç groc mentre que Xavier García Albiol llueix un llaç amb la senyera i la bandera espanyola.
 20:43 ENTREVISTA Oriol Junqueras respon des d'Estremera les preguntes de NacióDigital: «Com voleu que renunciï a fer el bé i als meus drets civils i polítics?»; per Roger Tugas. 
 20:05 Acaba l'acampada pels presos polítics de plaça Catalunya. Els activistes a favor de l'alliberament dels dirigents independentistes empresonats han estat assentats al centre de Barcelona des de divendres.
 19:57 LA CARAVANA El fantasma d'Aznar. Contracrònica de Sara González sobre la campanya de Catalunya en Comú-Podem
 

El míting dels comuns a Blanes Foto: Dani Gago / Catalunya en Comú

 19:47 La CUP intensifica la crida a mobilitzar-se davant el «monstre» extremista de Cs; informa Aida Morales des de Girona. 
Entrades anteriors »
Junqueras, aclamat pels manifestants que protestaven per l'entrada de la Guàrdia Civil a la conselleria d'Economia | Adrià Costa
Roger Tugas | 5 comentaris
01/01/1970
El cap de llista d'ERC afirma des de la presó d'Estremera que manté intactes "les ganes de servir al país" i que està il·lusionat perquè no el podran "retenir eternament rere els murs d'una presó" | No descarta cap via per implantar la República però avisa la CUP que "els ritmes i els compromisos han de ser col·lectius i assumibles per a la majoria" d'actors | Acusa Cs de ser "el projecte d'Aznar, que vol fracturar el país i dividir-lo en comunitats per raó de llengua o d'origen"
01/01/1970
L'expresident de l'ANC no pot entrar en campanya i ni tan sols pot parlar amb la seva família, denuncia JxCat
Aida Morales | 12 comentaris
01/01/1970
Els politòlegs Marc Sanjaume i Joan Botella descarten una alteració substancial dels resultats, malgrat els dubtes "raonables" de frau | La població pot comprovar el registre censal i aclarir dubtes als seus ajuntaments
Xavier García Albiol, cap de llista del PP | Adrià Costa
Esteve Plantada
01/01/1970
El cap de llista de PP a les eleccions del 21-D tria "El caçador" de Michael Cimino, Fernando Aramburu i Almudena Grandes, "CSI" i les cançons d'Enrique Iglesias
Carles Riera, candidat de la CUP | Adrià Costa
01/01/1970
El candidat de la CUP insta les forces "republicanes" a desplegar la declaració del 27 -O i aplicar la llei de transitorietat | Recalca que si cal assumiran "responsabilitats" de Govern i demana als "comuns" abandonar "el terreny fictici de l'equidistància" | Afirma que Puigdemont respon a una "realitat més lliure" que el "peix al cove" del PDECat
Mariano Rajoy i Xavier García Albiol en un acte de campanya a Badalona | PPC/Job Vermeulen
Isaac Meler | 11 comentaris
01/01/1970
El candidat del PP visita un magatzem de Càritas inaugurat per ell mateix en la seva etapa com alcalde de Badalona