L'aeroport de Girona volarà a Moscou dues vegades per setmana durant l'estiu

|



La companyia russa Poveda Airlines, filial d'Aeroflot, connectarà l'aeroport de Girona Costa Brava amb Moscou a partir de juny dues vegades per setmana durant tot l'estiu.


En declaracions als periodistes, el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, ha reconegut la importància de Ryanair a l'aeroport, però ha destacat "l'esforç per diversificar" l'oferta amb altres companyies.


Casadesús ha assegurat que des de l'aeroport de Girona es segueix treballant i ha valorat positivament que "altres companyies més petites omplin el buit" que ha deixat Ryanair amb la seva implantació a Barcelona.


Malgrat tot, Casadesús ha reiterat que "és evident que Ryanair és imprescindible" a l'aeroport de Girona, i és que la companyia irlandesa transporta prop del 90% dels passatgers que passen per la ciutat.


La connexió amb Moscou està prevista per a la setmana que ve amb una freqüència de dos vols setmanals que seran els dijous i els diumenges a partir del mes de juny i que s'allargarà durant aproximadament unes 20 setmanes.


JET 2 CONFIRMADA


D'altra banda la companyia Jet2 Fly ha confirmat que durant aquest estiu també operarà a Girona i ha especificat que esperen transportar uns 19.000 passatgers des dels aeroports de Glasgow, Manchester i Newcastle.


La companyia ha assegurat que la seva intenció és la d'augmentar aquest nombre de passatgers a l'estiu de 2017 on esperen transportar uns 64.000 passatgers amb un total de 16 vols setmanals.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH