Vueling cancel·la 10 vols des de Barcelona per la vaga de controladors a França

|

Vueling1


La vaga de controladors a França segueix fent efecte i Vueling s'ha vist obligat a cancel·lar aquest dimarts 10 vols a l'Aeroport de Barcelona amb direcció París, Nantes, Bordeus i Marsella.


"És una situació preocupant que per enèsima vegada una altra vaga a França impacti i bloquegi el moviment de passatgers a tot Europa", han explicat a Europa Press fonts de Vueling.


L'aerolínia, amb base en l'Aeroport del Prat, ha lamentat que les restriccions a l'espai aeri francès li suposen un "greuge important" en les seves operacions.


Aquest dilluns Vueling es va veure obligat a cancel·lar sis vols d'una operativa de més de 400 i va patir retards, de diversa durada, en més d'una cinquantena d'operacions.


La companyia aèria ha assegurat que la seva "prioritat" és donar una resposta ràpida i efectiva als viatgers, als quals està intentat recol·locar en els vols més pròxims disponibles i per als quals ha obert una línia de telèfon.


Amb l'objectiu d'oferir una operativa adequada als passatgers durant els mesos d'estiu, Vueling incorporarà nous tripulants de cara a juliol i està treballant en millores en els processos d'embarcament i en augmentar el temps d'escala, entre altres mesures.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH