ERC destaca "l'exemple de fortalesa" de Junqueras en el seu tancament de campanya

|

Míting final erc 21D

Míting final d'ERC a Sant Vicenç dels Horts.


El conseller cessat de Salut i número 7 d'ERC a les eleccions catalanes, Toni Comín, ha afirmat que el líder del partit, Oriol Junqueras, és un "exemple de fortalesa", i ha cridat els catalans a persistir, persistir i persistir per aconseguir una Catalunya millor en forma de república.


Ho ha dit en el míting final de campanya d'ERC celebrat al Parc del Mamut de Sant Vicenç dels Horts, ciutat triada pels republicans per ser en la qual resideix i de la qual va ser alcalde el líder del partit, Oriol Junqueras, que està empresonat des del 2 de novembre.


Comín i la també consellera cessada Mertixell Serret han participat en el míting a través d'una pantalla en directe des de Brussel·les.


Serret ha demanat "omplir les urnes i donar un missatge de clam" a favor de la República, ja que ha assegurat que la comunitat internacional està pendent del 21-D.


El conseller cessat i número 5 d'ERC, Carles Mundó, ha explicat que va compartir una cel·la d'onze metres quadrats amb Junqueras mentre va estar empresonat també a Estremera, i ha demanat una victòria el 21D per derrotar als "pocavergonyes" que els han empresonat i a l'article 155.



La número dos de la candidatura, Marta Rovira, ha estat la cara visible de la candidatura a l'estar Junqueras a la presó, i el conseller cessat i número 3, Raül Romeva, ha destacat que Rovira "és la millor de les hereves d'aquest projecte "polític que és ERC i volen compartir i ampliar.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH