Detinguda a Barcelona una de les majors xarxes de compravenda de joies robades

|

mossos joies

Detinguda una de les majors xarxes de compravenda de joies robades



Els Mossos d'Esquadra ha detingut 12 persones de nacionalitat algeriana a Barcelona que presumptament formaven una de les majors xarxes de compravenda de joies i rellotges de luxe robats dels últims anys, que després s'enviaven a Turquia.


En un comunicat aquest dimecres, la policia catalana ha explicat que les joies i rellotges procedien principalment de robatoris comesos en cases d'altra banda de lladres de nacionalitat xilena que van ser detinguts en una primera fase de l'operació per la policia francesa i Mossos.


Cada membre d'aquesta organització dedicada a la receptació tenia capacitat per enviar i donar sortida a joies d'or i rellotges robats per valor de dos milions a l'any, segons els investigadors.


Els Mossos asseguren que amb la detenció dels 12 membres d'aquesta organització criminal, als quals atribueixen delictes de receptació continuada, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals, ha quedat desarticulada una de les xarxes més importants de receptació investigades en els últims anys.


En una operació en col·laboració amb la Gendarmerie francesa, sota l'empara d'Europol, han estat detingudes 24 persones, 17 de les quals han entrat a la presó per 70 robatoris en domicilis a França i 20 a Catalunya, a més de per l'enviament de joies i rellotges a Turquia.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH