CaixaBank patrocina el bàsquet en cadira de rodes

|

Caixabank bàsquet

Acte acord CaixaBank-FEDDF amb Jordi Gual, president de CaixaBank


CaixaBank i la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) han signat un acord de patrocini per als pròxims dos anys amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes i contribuir al desenvolupament i la professionalització d'aquest esport, ha informat CaixaBank en un comunicat.


Aquest compromís es centra en el patrocini de la Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes, el Campionat d'Espanya CaixaBank d'Escoles de Bàsquet en cadira de rodes i la promoció de les competicions en què participi la selecció espanyola absoluta de bàsquet en cadira de rodes, tant masculina com femenina, i que aquest any participarà en el Campionat del Món que se celebrarà a l'agost a Hamburg (Alemanya).


L'acte ha comptat amb el president de CaixaBank, Jordi Gual; el president de la FEDDF, José Alberto Álvarez, i el secretari d'Estat per a l'Esport i president del CSD, José Ramón Lete.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH