Arrimadas amenaça amb acudir al Constitucional si Torrent no convoca un ple el dimarts

|

Acostades Ciutadans 22022018
Arrimadas demana a Torrent que convoqui el ple.


La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha exigit aquest dijous al president del Parlament, Roger Torrent, que convoqui el "ple del desbloqueig" que el seu partit va demanar per al proper dimarts, o Cs acudirà al Tribunal Constitucional (TC) per presentar un recurs d'empara.


En declaracions després d'una visita a Santa Coloma de Gramenet, ha recordat que aquest divendres es reunirà la Junta de Portaveus per analitzar-lo i ha assegurat que el seu partit defensarà que no es pot retardar més la convocatòria.


"Ja està bé que Torrent siga molt ràpid per visitar a Puigdemón t i després es faci el despistat a l'hora de convocar el ple del desbloqueig i la transparència. Si aquest divendres no tenim data, anem a anar al TC", ha advertit.


Arrimadas ha recordat que aquest ple -que no és formalment el d'investidura, que seguirà pendent de celebrarse- ha de servir per desbloquejar la paràlisi en què es troba la Cambra catalana i ha acusat Torrent d'haver posat la institució "al servei dels independentistes ".

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH