Una 'app' permet acumular part de les despeses en compres en un pla de pensions

|

Compra online amb targeta

Part de les despeses en compres podran acumular-se en unj pla de pensions


Una 'startup' ha creat una 'app', anomenada Vidahorro, que permet als consumidors crear-se un pla de pensions de forma gratuïta en el qual acumulen un percentatge de les seves despeses en les compres que realitzin en els establiments associats a aquesta iniciativa.


D'aquesta manera, la plataforma 'Vidahorro' permet que, cada vegada que un consumidor realitzi una compra en un dels seus comerços col·laboradors, acumuli part de l'import de la compra en un pla de pensions personalitzat, segons s'informa en un comunicat sobre aquesta aplicació creada per una 'startup' madrilenya del mateix nom.


L'usuari ha de registrar en aquesta 'app' aportant les seves dades personals, formalitzant així l'adhesió al pla de pensions que dóna suport AXA Assegurances.


Vidahorro ja compta entre els seus 'partners' amb multinacionals com Fnac, Calzedonia, Barceló Hotels & Resorts o Media Markt, i el director de màrqueting de l' 'app', Cayetano Ortiz, ha assenyalat que "les empreses es van voler unir des del primer moment perquè van veure que seria una molt bona manera de fidelitzar els seus clients ".


Actualment, aquesta 'startup' s'està centrant majoritàriament en la captació de comerços 'on line', ja que "volem que tot Espanya pugui gaudir des del primer moment d'aquest servei, i els comerços físics ens limiten molt el nostre radi d'actuació", segons ha exposat Cayetano Ortiz.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH