Rajoy anuncia que el Govern aprovarà els Pressupostos el 27 de març

|

rajoy 180.318

Mariano Rajoy aquest diumenge a Múrcia (EUROPA PRESS)

El Consell de Ministres aprovarà el projecte de llei de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) en una sessió extraordinària el 27 de març, segons ha anunciat el president del Govern, Mariano Rajoy.


Rajoy ha explicat que els PGE que l'Executiu aprovarà aquest dia inclouran una pujada especial per a les pensions més baixes i les de viduïtat.


En principi, el Govern tenia previst aprovar el projecte de llei el divendres 23 de març, però aquell dia Rajoy estarà a Brussel·les per assistir al Consell Europeu que reunirà els caps d'Estat i de Govern de la UE.


Fonts governamentals han indicat que el Govern podria presentar els PGE al Congrés dels Diputats el dimarts 3 d'abril.


Les noves comptes públics inclouran la rebaixa de l'IRPF i deduccions en l'impost per als més grans, una pujada de les pensions mínimes i de viudetat, la pujada salarial dels funcionaris, l'equiparació salarial de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, un augment a la partida de beques d'estudiants o la rebaixa de l'IVA del cinema, entre d'altres.


Rajoy ha fet aquest anunci durant la clausurat el XVII Congrés Autonòmic del PP de la Regió de Múrcia.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH