El Barcelona guanya davant el València

|


Barsa


El Barça ha aconseguit els punts que necessitava davant un València que va estar pegant tota l'estona, fins al final, amb un penal que va mantenir el desassossec a la grada ia la gespa. A set punts està la Lliga ja set dies hi ha la final de Copa, en aquest doblet que saldaria amb èxit la primera temporada de Valverde, i que ajudarà a enterrar el negre record d'Itàlia.


El triomf sobre el València alleuja el Barça en un moment de pèrdua i indefinició. El lesionat Rakitic va cedir el seu lloc a Paulinho, que va exercir, com el croat, al costat de Busquets. Molt aviat es va trobar a faltar a Semedo en defensa per la presència de Guedes, un dels pocs extrems profunds i hàbils que exigeixen a un especialista com el lateral portuguès i no Sergi Roberto.


En els vint minuts finals el València va deixar d'intimidar. Marcel·lí va canviar als tres jugadors més ofensius però no va arreglar l'assumpte.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH